Επιτυχημένη συμμετοχή της Προόδου σε ιστιοπλοϊκό αγώνα

Ο Αθλητικός Όμιλος Ιθάκης «Η Πρόοδος» συμμετείχε στο διασυλλογικό αγώνα που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πάτρας στις 26 & 27 Ιανουαρίου. Σταθήκαμε τυχεροί μιας και αυτό το σαββατοκύριακο είχαμε ένα διάλειμμα από βροχές και τα μποφόρ.
Έτσι καταφέραμε να ολοκληρώσουμε 3 ιστιοδρομίες την πρώτη ημέρα και 2 την δεύτερη, με τις καιρικές συνθήκες να είναι ευνοϊκές για τους μικρούς ιστιοπλόους. Ο αγώνας συγκέντρωσε 100 αθλητές, υψηλού επιπέδου, από τους Ι.Ο. Πατρών, Α. Ι.Ο. Ρίου «ΙΑΣΩΝ», Ν.Ο. Ραφήνας ΑΛΚΥΩΝ, Ν.Α.Σ. Καλαμάτας ΑΙΟΛΟΣ, Ν.Ο. Λακωνίας, Ν.Ο. Αιγίου «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ», Ι.Ο. Σικυωνίων, Ν.Ο. Βόνιτσας, Α.Ο. Ιθάκης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», Ν.Α.Σ. Πύλου «ΝΕΣΤΩΡ», Ν.Ο. Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης, και Ν.Ο. Λευκάδας. Ο Α.Ο.Ιθάκης συμμετείχε με τους: Λευτέρη Καραβία, Αναστασία Καιπάνου, Γιάννη Φιαμπόλη, Κατερίνα Καιπάνου, Μιχαι Κριχανα, Θεόφιλο Μολφεση, Διονύση Μολφεση στα Optimist τους Ιωάννα Δευτεραίου και Νικόλα Κασσιανό στη κατηγορία των Laser 4,7 και Μιχάλη Κασσιανό στα Laser Radial. Ο πρώτος αγώνας για το 2019, δεν ήρθε με τις επιτυχίες που θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε. Όπως ξέρουμε να κερδίζουμε, ξέρουμε και να χάνουμε! και μέχρι τον επόμενο διασυλλογικό, αλλά και το περιφερειακό πρωτάθλημα του Μαρτίου θα διορθώσουμε αρκετές αδυναμίες που φανερώθηκαν.
Στα του αγώνα η Ιωάννα κατέλαβε την 2η θέση στα κορίτσια για την κατηγορία Laser 4.7 και ο Νικόλας την 11η στα αγόρια. Ο Λευτέρης κατέλαβε την 23η θέση στη γενική, η Αναστασία την 24η και 6η στα κορίτσια και ο Γιάννης την 25η. Ο Μιχάλης Κριχανα στο 4ο αγώνα του κατέλαβε την 42η θέση. Όσο αφορά τούς μικρούς της παρέας μας η Κατερίνα ήρθε 10η στα Κορίτσια και 5η στα κορίτσια Junior και Πρώτη στον αγώνα με τις φοβίες της ! Ο 8χρονος θεόφιλος βελτιώνεται αγώνα με τον αγώνα και τερμάτισε σε όλες τις ιστιοδρομίες ! Ενώ ο Διονύσης πάλεψε γενναία με τους φόβους του. Τέλος ο Μιχάλης (Κασσιανός) σε μια ανάπαυλα από το διάβασμα των πανελληνίων έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στη κατηγορία των Laser RDL, είχε από κοντά του πρωτοπόρους, με τον εξοπλισμό του όμως να τον περιορίζει στην 4η θέση. Ευχαριστήσουμε τον Ν.Ο.Κεφαλονιάς-Ιθάκης για το Laser που μας παραχώρησαν, τον Ν.Ο.Λευκάδας για το άλμπουρο και τον Ν.Ο. Αιγίου για το πανί. Επιπλέον τους Κωστή Καραβία, Στέφανο Φιαμπόλη για τις παραχωρήσεις των αυτοκίνητων τους και Αλεξη Καιπάνο / Όμηρο Κωστόπουλο για την μεταφορά των τρέιλερ και αθλητών. Τέλος ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την ΙΟΝΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ για τη Δωρεάν μετακίνηση όλων των αθλητών/συνοδών/αυτοκίνητων και σκαφών.

Από το Δ.Σ.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed