Το αυτογκόλ της Ν.Δ. και το ΚΙΝΑΛ που βολοδέρνει

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για το πότε πρόκειται να γίνουν εκλογές. Θέλει η Ν.Δ να γίνουν οι εκλογές σύντομα; Μάλλον όχι. για μένα δεν συγκεντρώνει αυτοδυναμία. Επίσης δεν έχει τον τρόπο να κερδίσει επικοινωνιακά τον κόσμο και επίσης έχει το ταλέντο να κάνει αυτογκόλ.
Έχει χάσει κατά μεγάλο ποσοστό την πολιτική της ταυτότητα, αφού μόνο το 2ο% αποτελείται από τον παλιό της πυρήνα και 10% από το σημιτικό ΠΑΣΟΚ και κάτι ψιλά από περιφερόμενους που δεν είναι αρεστοί από τους ψηφοφόρους. Επίσης δεν αξιοποιεί παραδοσιακά της στελέχη και τέλος δεν βγάζει προς το κόσμο το πρόγραμμα της παρά μόνο πως να κάνει μικροπολιτική προς το ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα, δυστυχώς αποτυχημένη συνταγή. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας νικά κατά κράτος επικοινωνιακά τη Ν.Δ. Τελευταία επιτυχία η επίσκεψη του στην Αγιά Σοφιά και την Χάλκη δηλώνοντας, αν και δηλωμένος άθεος, ότι αποτελούν μνημεία Ελληνισμού και ανθρωπότητας δείχνοντας το σεβασμό του στην Ορθοδοξία. Έχει αλώσει το ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα το Παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, πάνω από το 50% των στελεχών του. Θέλει επίσης να πάει ως το τέλος για μπορέσει να δώσει ότι μπορεί και ότι του το επιτρέπουν οι θεσμοί, στον κόσμο. Θυμίζει το “Τσοβόλα δώστα όλα”. Τώρα φαίνεται να είναι καβάλα στο άλογο και μετά τη δήλωση των 6 για υποταγή τους στο ΣΥΡΙΖΑ και στην Κυβέρνηση. Τον θέλουν τόσο οι Αμερικανοί όσο και οι Γερμανοί και οι θεσμοί.
Το ΚΙΝΑΛ ή για μένα το ΠΑΣΟΚ, βολοδέρνει για να επιβιώσει, από τις επιθέσεις που δέχεται τόσο από τη Ν.Δ όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Προσωπικά πιστεύω ότι παλεύει να πιάσει το ποσοστό για να μπει στη βουλή. Το ΚΚΕ σταθερή αξία στο χρηματιστήριο και η Χρυσή Αυγή στα πάνω της. Βούτυρο στο ψωμί τους η αντιπαλότητα των δυο κομμάτων. Ο Λεβέντης προσπαθεί και οι υπόλοιποι πρόκειται να χαθούν στον ωκεανό, λόγω λανθασμένων χειρισμών και αλλοπρόσαλλης πολιτικής. Ίσως να περιμένουμε την έκπληξη από τον Βελλόπουλο που σε συνεργασία με τα υπόλοιπα δεξιά κόμματα να πιάσουν το ποθητό ποσοστό για ένταξη τους στην βουλή. Αυτά τα λίγα για τώρα. Συνέχεια όταν έχουμε και άλλες εξελίξεις.

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΤΕΡΡΥΣ
ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed