Πολλαπλές εκπαιδεύσεις στην Κεφαλονιά

Ένας νέος τύπος εκπαίδευσης για όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες λαμβάνει χώρα στο νησί μας. Τα μαθήματα γίνονται σε όλο το νησί ανάλογα τα άτομα που συμμετέχουν, τον τόπο κατοικίας τους και τον τύπο εκπαίδευσης που θα διαλέξουν. Από έμπειρους εκπαιδευτές με διεθνείς πιστοποιήσεις.
Μπορείτε να διαλέξετε όποιο από τα προγράμματά μας σας ενδιαφέρει και να προσαρμόσετε την εκπαίδευση σας ακριβώς σε αυτό που θέλετε να μάθετε. Τα προγράμματα λειτουργούν συνδυαστικά δηλαδή δύο προγράμματα σε ένα ή μεμονωμένα σε ότι αντικείμενο θέλετε ακριβώς να διδαχθείτε. Διαρκούν τρεις μέρες ή πέντε μέρες από 4 ώρες η κάθε μέρα ανάλογα το πρόγραμμα. Όταν ολοκληρώσετε το πρόγραμμα παραλαμβάνετε πτυχία διεθνών οργανισμών επίσημα όχι απλές βεβαιώσεις συμμετοχής.
Κόστος προγραμμάτων 200 ευρώ ανά άτομο. Οι εκπτώσεις ξεκινούν όταν συμμετέχουν από 3 άτομα και πάνω. Προγράμματα που προσφέρονται:
Εκπαιδεύσεις επιβίωσης σε βουνό.
Εκπαιδεύσεις επιβίωσης στην θάλασσα. Εκπαιδεύσεις Σκοποβολής και Στρατιωτικές Πρώτες Βοήθειες-Τραύματα Μάχης (Χρήση Turniquet σε μεγάλες αιμορραγίες).
Εκπαιδεύσεις Πρώτων Βοηθειών και Επείγουσας Ιατρικής.
Εκπαιδεύσεις αυτοάμυνας και ανορθόδοξου πολέμου.
Εκπαιδεύσεις Πυρασφάλειας και Διαχείρισης Κρίσεων (καταστροφές-τρομοκρατικές ενέργειες)
Εκπαιδεύσεις παιδικής ναυαγοσωστικής (8 ετών και άνω)
Εκπαιδεύσεις ναυαγοσωστικής ενηλίκων.
Τηλέφωνο για πληροφορίες, Μιχαλιτσιάνου Χριστιάνα 6972944922.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed