Ράδιο αρβύλα (;) η μηχανική βλάβη στο «Βάσος Κ», λόγω καιρικών συνθηκών υπήρχε ταλαιπωρία των επιβατών, λέει η εταιρία

Το πρωινό θρίλερ με το φέρι μποτ της γραμμής Ληξούρι-Αργοστόλι, «Βάσος Κ» φαίνεται να ολοκληρώνεται μετά το δελτίο Τύπου που έστειλε η εταιρία κλείνοντας παράλληλα τη συζήτηση που έχει ανοίξει σε πολλά Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για βλάβη στο πλοίο.
Η ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρει τα εξής: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το σημερινό συμβάν, ότι οι καιρικές συνθήκες επιδεινώθηκαν κατά την αναχώρηση του πλοίου ΒΑΣΟΣ Κ από το λιμάνι του Ληξουρίου, ο Πλοίαρχος λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια των επιβατών, έκρινε σκόπιμο την αναμονή εκτός λιμένος μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινομένων. Πρωταρχικός σκοπός της εταιρείας είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των επιβατών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και λυπούμαστε για την ταλαιπωρία».
Ωστόσο, υπάρχουν αναφορές από πολλούς επιβάτες, ανάμεσά τους και καθηγητές που συνόδευαν σχολείο στο Αργοστόλι, ότι στο καράβι υπήρχε μηχανική βλάβη και μάλιστα μεσοπέλαγα προσέγγισε καΐκι που έφερε στο πλοίο τον μηχανικό του, Μάκη Καλλιμάνη, για να επιδιορθώσει την βλάβη. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο της εταιρίας, Μάκη Κατσαΐτη, μας διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε καμία μηχανική βλάβη και απλά από το καΐκι αποβιβάστηκαν δύο άτομα για να βοηθήσουν τον καπετάνιο στο έργο του. Ποια είναι η αλήθεια και πόσο αλήθεια λένε οι μεν και οι δε πιθανόν να μην μάθουμε ποτέ. Σημασία έχει ότι ταλαιπωρήθηκε αρκετός κόσμος για δύο περίπου ώρες μέχρι το πλοίο να επιστρέψει με ασφάλεια στο λιμάνι του Ληξουρίου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed