Αιχμηρή απάντηση στον Σπύρο Σπύρου από τον Γιώργο Στασινόπουλο για τα… μάτια της Ρόδης Κράτσα

Παρακολουθώντας με ενδιαφέρον τις συνεντεύξεις του κ. Σπύρου στα ΜΜΕ ένιωσα έκπληκτος, γιατί σχεδόν σπαταλάει τον μισό χρόνο για να αναφέρεται σε μένα. Αισθάνομαι την υποχρέωση όχι να απαντήσω, αλλά να δώσω ορισμένες διευκρινήσεις.
Η υποψηφιότητα μου με το ψηφοδέλτιο του κ. Σπύρου ήταν αποτέλεσμα επιλογής του αείμνηστου Διονύση Μυλωνά στηριζόμενος από την Ν.Δ.
Όπως και σήμερα η στήριξη στο ψηφοδέλτιο της κ. Κράτσα συμβαδίζει με την ιδιότητα μου ως κομματικό στέλεχος της Ν.Δ.
Είμαι Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου, εκλεγμένος ομόφωνα από όλο το Περιφερειακό ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Θέση την οποία διεκδίκησα και κέρδισα αφού την είχε χάσει το ψηφοδέλτιο του κου Σπύρου. Κανείς δεν με υπέδειξε. Την διεκδίκησα .
Έχουμε πολύ δουλειά ακόμη να κάνουμε.
Η θητεία μου τελειώνει στις 31/08/2019 και θα συνεχιστεί 01/09/2019 από το όποιο μετερίζι μου υποδείξει η κα Κράτσα.
Από την ημέρα που ορκίστηκα περιφερειακός σύμβουλος ακολουθώ τα βήματα του μέντορα μου στην αυτοδιοίκηση αειμνήστου Αντιπεριφερειάρχη Δ. Μυλωνά.
Έχω τις περισσότερες παρεμβάσεις για τα θέματα της Περιφέρειας κι έχω αναδείξει τα περισσότερα προβλήματα της Ζακύνθου.
Αυτό θα συνεχίσω να κάνω και μετά τις εκλογές με τη νέα Περιφερειάρχη κ. Ρόδη Κράτσα
Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι ο κ. Σπύρου στις προηγούμενες εκλογές είχε χαρακτηρίσει καταστροφική κι εμμονική την κάθοδο των ψηφοδελτίων κοντινών πολιτικών χώρων που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα παραδίνοντας την Περιφέρεια στον κ Γαλιατσατο.
Εγώ δεν θα το χαρακτηρίσω έτσι γιατί περιμένω ακόμα και σήμερα να σκεφτεί λογικά και να συμβάλλει με την συμμετοχή του στην επικράτηση της ανάπτυξης στα Ιόνια Νησιά από τον πρώτο γύρο.
Εργάζομαι καθημερινά για την καταγραφή των προβλημάτων που αφήνει πίσω της η καταστροφική πενταετία της σημερινής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Τα Ιόνια Νησιά δεν αντέχουν άλλη πενταετία οπισθοδρόμησης. Αρχίσαμε να δουλεύουμε το πρόγραμμα για μια περιφέρεια αντάξια των ευρωπαϊκών απαιτήσεων. Για μια περιφέρεια υπόδειγμα στην ελληνική επικράτεια, έχουμε την εμπειρία, έχουμε τη θέληση να ξαναφέρουμε την ανάπτυξη στα νησιά μας.
Με τη Ρόδη Κράτσα στο τιμόνι θα οδηγήσουμε τα Ιόνια στην Ευρώπη του 21ου αιώνα.

Στασινόπουλος Γεώργιος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed