Ρόδη Κράτσα: «Η Λαϊκή Συσπείρωση πέφτει για ακόμη μία φορά θύμα ψευδών κι ανύπαρκτων ειδήσεων που διέσπειρε ο Περιφερειάρχης»

Η Λαϊκή Συσπείρωση πέφτει για ακόμη μία φορά θύμα ψευδών κι ανύπαρκτων ειδήσεων που διέσπειρε ο Περιφερειάρχης εκπρόσωπος του καταρρέοντος κ.Τσίπρα, και τις οποίες έχω διαψεύσει.
Αναμφισβήτητα πρώτη προτεραιότητα αποτελούν η αντιμετώπιση της ανεργίας, των τεράστιων προβλημάτων της υγείας, της παιδείας, των κοινωνικών υπηρεσιών, των υποδομών και άλλα θέματα στα οποία έχω σαφέστατα και επανειλημμένα αναφερθεί. Να επισημάνω όμως πως οι ξένες και εγχώριες επενδύσεις στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Ιόνιο, είναι επιτακτική ανάγκη για την ανάπτυξη της οικονομίας των νησιών μας επιφέροντας πολλαπλά οφέλη στην κοινωνία μας. Η σωστή προβολή των νησιών μας, η ενίσχυση της πραγματικής, και όχι εικονικής, εξωστρέφειας των παραγωγικών μας προϊόντων, η αξιοποίηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων που έχουμε σε κάθε νησί και η κάλυψη των τοπικών αναγκών, είναι στην κορωνίδα των πρωτοβουλιών του Συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά». Θα τα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ανεπηρέαστοι από προβοκατόρικες δηλώσεις και πράξεις, για το καλό του κάθε πολίτη των νησιών μας. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις και δεν αξίζουν σχολίων ούτε τώρα ούτε στο μέλλον.

Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου
Υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed