Σχολείο Τουρισμού στις 17 Μαρτίου στο Αργοστόλι

Ανακοινώνουμε σήμερα και το δεύτερο workshop που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Σχολείου Τουρισμού. Το workshop απευθύνεται αποκλειστικά σε:
Ιδιοκτήτες και Διευθυντές Ξενοδοχείων και Τουριστικών Καταλυμάτων
Υπευθύνους εξυπηρέτησης πελατών

ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ
Οι συμμετέχοντες του workshop θα αποκτήσουν πρόσβαση σε πρακτικές και εργαλεία ανάπτυξης και διαχείρισης επιτυχημένων σχέσεων με τους επισκέπτες τους. Επίσης θα αναλυθούν θέματα όπως η διαχείριση παραπόνων, η μετατροπή του προβλήματος σε ευκαιρία εξυπηρέτησης και οι τρόποι αύξησης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ: Έλενα Γκίκα
Η Έλενα Γκίκα έχει εικοσαετή εμπειρία στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού μεγάλων τουριστικών επιχειρήσεων όπως τα ξενοδοχεία Elounda Beach & Elounda Bay Palace, Grand Resort Lagonissi και Club Hotel Casino Loutraki. Από το 2009 εργάζεται ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Costa Navarino. Συμμετέχει συχνά σε εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και σεμινάρια ως ομιλήτρια και έχει εκδώσει δύο λογοτεχνικά βιβλία. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και στη συνέχεια Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώ συνεχίζει τις σπουδές της, φοιτώντας στη Νομική Σχολή Αθηνών.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2.5 ΩΡΕΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Κυριακή 17 Μαρτίου, 2019
ΩΡΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: 10:30-13:00
ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Δημοτικό Θέατρο, “O Κέφαλος”
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: εδώ
*Σημείωση: Το τμήμα θα είναι 30 ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed