Άγρια δολοφονία 52χρονου Κεφαλλονίτη στην Πάτρα, τον μαχαίρωσε ο γείτονάς του μετά από καυγά

Τραγική κατάληξη είχε ο καβγάς μεταξύ δύο ανδρών στο Ελαιοχώρι της Αχαΐας. Ένας 52χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ο 69χρονος με τον οποίο είχε διαπληκτιστεί, έβγαλε μαχαίρι και τον κάρφωσε στον θώρακα και στην κοιλιά.
O 52χρονος Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος είναι ο νεκρός που μαχαιρώθηκε. Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 52χρονο στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι λόγοι του τσακωμού μεταξύ των δύο ανδρών ήταν προσωπικοί. Ο 69χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς, οι οποίοι κατέσχεσαν και το φονικό όπλο. Στο Ελαιοχώρι, επικρατεί αναστάτωση μετά το φονικό και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει αστυνομική παρουσία.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει τα εξής:
«Συνελήφθη, πριν από δύο ώρες, στο Ελαιοχώρι Δυτικής Αχαΐας, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 69χρόνος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου για τα όπλα. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα, στο Ελαιοχώρι, ο 69χρονος αφού διαπληκτίστηκε λόγω προσωπικών διαφορών με 52χρονο ημεδαπό, στη συνέχεια τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά και στον θώρακα. Ο τραυματίας διεκομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου λίγη ώρα μετά την διακομιδή του κατέληξε στα τραύματά του. Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι εντόπισαν στην ίδια περιοχή και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ παράλληλα εντόπισαν και κατάσχεσαν ως πειστήριο το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών».

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed