Ο Σάββας Σαββαόγλου, μετά από μεγάλη πολιορκία που δέχθηκε, μπήκε στο ψηφοδέλτιο του Μεγάρου

Επιστροφή στο… Μέλλον Νο 2 για τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς-Ιθάκης και πρώην Αντιδήμαρχο Αργοστολίου, Σάββα Σαββαόγλου, ο οποίος επιστρέφει στην πολιτική αγκαλιά του Μεγάρου, μετά από πέντε χρόνια διαλλείματος.
Ο Σάββας Σαββαόγλου είχε αφήσει να εννοηθεί ότι σε αυτές τις εκλογές δεν θα ήταν υποψήφιος με κανέναν συνδυασμό, ωστόσο το αποψινό μαν του μαν τριών μεγαλοστελεχών του Αλέξανδρου Παρίση μάλλον του άλλαξαν την άποψη. Ο Αναπληρωτής του Δημάρχου, Διονύσης Λυκούδης έκανε μάλιστα και σχόλιο μετά την συμφωνία γράφοντας: «Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς Σάββας Σαββαογλου θα κοσμήσει το ψηφοδέλτιο μας στις προσεχείς εκλογές! Η ομάδα ενώνεται ξανά και γίνεται ακόμη πιο δυνατή». Το παρών στην αποψινή συμφωνία έδωσαν ακόμη ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης. Ο Σάββας Σαββαόγλου έχει περάσει από όλα τα πολιτικά κλιμάκια της Κεφαλονιάς. Υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου ήταν το 2006, υποψήφιος με τον Αλέξανδρο Παρίση και Αντιδήμαρχος Αργοστολίου το 2010, υποψήφιος με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο το 2014 και υποψήφιος Βουλευτής το 2015 με την Νέα Δημοκρατία.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed