Πιο κοντά στα play-off η ανδρική ομάδα του Α.Σ.Κ.

Σε ένα πλήρες αθλητικό Σαββατοκύριακο, τα τμήματα του Α.Σ. Κεφαλονιά έδωσαν εμφατικά το παρών στα γήπεδα της Ε-ΣΚΑΗ, σημειώνοντας αξιόλογα αποτελέσματα, αλλά και εμφανίσεις.
Η αρχή έγινε το πρωί του Σαββάτου στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» με την παιδική ομάδα του Π. Ματιάτου, όπου σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος για την τελική φάση (final-6) απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας, που ολοκληρώθηκε στην δεύτερη παράταση, ηττήθηκε τελικά μετά από 50 λεπτά παιχνιδιού, με σκορ 74-75 (καν. παιχνίδι 57-57, α΄ παράταση 68-68)!
Οι πόντοι του Α.Σ.Κ. (Ματιάτος): Βουργίδης Β. 8, Λιναρδάτος 4, Νασόπουλος, Καββαδίας 9, Βασιλάκης 16 (1), Φραγκισκάτος 6, Καραβιώτης Τζουγανάτος, Βεζυργιανόπουλος, Ντόκο, Σταθάτος 20 (1), Βουργίδης Δ. 11.
Δύο παιχνίδια έδωσαν το διήμερο οι άνδρες του Α.Σ. Κεφαλονιά στην προσπάθεια που καταβάλουν για πρόκριση στα play-off της κατηγορίας. Στον αγώνα του Σαββάτου στην Πάτρα, ηττήθηκαν από τον δυνατό Διαγόρα Βραχνέικων, με σκορ 69-55. Οι πόντοι του Α.Σ.Κ. (Δούλιας): Ρουχωτάς 4, Γεμενετζής 11, Γκαβός 9, Καββαλιεράτος 10 , Λιάκος 5, Μαγουλάς, Μανίκας 6, Χριστοφοράτος, Αγγελάτος 10, Γερασιμάτος, Χρηστάτος.
Στον αγώνα της Κυριακής στο Αργοστόλι επικράτησαν εύκολα επί της αδύναμης Φιλαθλητικής Αιγίου με το ευρύ 71-43. Οι πόντοι του Α.Σ.Κ. (Δούλιας): Σταθάτος 7 (1), Ρουχωτάς 5 (1), Γαρυφαλλίδης 8 (2), Γεμενετζής 12 (2), Γκαβός 2, Καββαλιεράτος 6 , Λιάκος 2, Μαγουλάς 14, Μανίκας 3 (1), Χριστοφοράτος 12, Καναλλάτος.
Στα επόμενα τρία παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, οι νησιώτες καλούνται να πετύχουν τουλάχιστον δύο νίκες για την είσοδό τους στα play-off.
Το αθλητικό παρόν και μέλλον της μπασκετικής Κεφαλονιάς, ανέδειξαν τα πιτσιρίκια των δύο συλλόγων του Αργοστολίου. Στο φιλικό παιχνίδι – γιορτή του Α.Σ. Κεφαλονιά με τον Κ.Α.Ο. τα χαμόγελα περίσσευαν. Οι δύο ομάδες, πέρα από τον φιλικό τους παιχνίδι, προετοιμάζονται και για το τουρνουά των μικρών της Ε-ΣΚΑΗ που ξεκινά στις 17 Μαρτίου. Συγχαρητήρια στους δύο συλλόγους, στους γονείς και κυρίως στα παιδιά που συμμετείχαν.

Από τον ΑΣΚ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed