Μέσα στην σκόνη ο Αντιπεριφερειάρχης, αφού το γραφείο του έχει γίνει εργοτάξιο, λόγω των εργασιών που γίνονται

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ήταν σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης, Παναγής Δρακουλόγκωνας, αφού το γραφείο του θύμιζε εργοτάξιο και όχι γραφείο κάποιας υπηρεσίας της Περιφέρειας.
Εδώ και 15 περίπου ημέρες ολόκληρο το κτήριο της Περιφέρειας στο Αργοστόλι φτιάχνεται, αφού οι σεισμοί του 2014 του είχαν αφήσει ανοικτές πληγές. Για τρίτη ημέρα σήμερα το γραφείο του κ. Δρακουλόγκωνα είναι άνω κάτω και ο ίδιος έχει πάρει το μυστρί και βοηθάει τους εργάτες να τελειώσουν τις εργασίες όσο γίνεται νωρίτερα. Πλησιάζει η εορτή της 25ης Μαρτίου και ο ίδιος θέλει το κτήριο της Περιφέρειας να είναι… κούκλα, προκειμένου να φιλοξενήσει επίσημους και ανεπίσημους στην καθιερωμένη δεξίωση που γίνεται στην Εθνική μας Εορτή. «Η δουλειά δεν είναι ντροπή», μας είπε ο κ. Δρακουλόγκωνας και συνέχισε: «Βοηθάω όσο μπορώ και όσο μου επιτρέπουν οι εργάτες για να αποκατασταθεί γρήγορα η τάξη στο γραφείο μου. Αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα, αφού κάποιες δουλειές έχουν μείνει πίσω. Ελπίζω ότι την 25Η Μαρτίου όλα θα είναι έτοιμα και θα σας υποδεχτούμε σε ένα… νέο κτήριο». Παναγή, μην βροντοχτυπάς τις χάντρες, η δουλειά κάνει τους άνδρες, το μυστρί, το πηλοφόρι το σφυρί…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed