Ξεχωριστή ημέρα για την «Επτανησιακή Αναγέννηση»

Την Παρασκευή 8 του Μάρτη γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Αποτελεί για μένα ευτυχή συγκυρία, που η σημερινή παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων της «Επτανησιακής Αναγέννησης» συμπίπτει με αυτήν την ξεχωριστή ημέρα, που εμπεριέχει σπουδαία πολιτικά μηνύματα.
Την Παρασκευή 8 του Μάρτη γιορτάζουμε μια ημέρα αφιερωμένη στη γυναίκα, τιμώντας την ιδιαίτερη πάλη της στη διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών εργασίας, στη διεκδίκηση μιας άλλης ποιότητας ζωής, στον αντιπολεμικό αγώνα. Τιμούμε τον αγώνα της καθημερινής γυναίκας, της ηρωίδας που με θάρρος και αποφασιστικότητα καταγράφηκε στην ιστορία παλεύοντας για το ψωμί και την ειρήνη, για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της, την άρση των ανισοτήτων και την ισότιμη και δίκαιη αντιμετώπισή της. Η «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» μέσα από τη θεσμική της συμμετοχή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων θα αγωνιστεί για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και των δυνατοτήτων των γυναικών, για την ανάπτυξη του κοινωνικού κράτους που θα ενισχύει τις παροχές στην οικογένεια και της κοινωνικής προστασίας, που θα αποτελεί ορμητήριο στήριξης της.
Για τη νέα γενιά και το δικαίωμα στη ζωή! Στήριξη στην οικονομία, στην εργασία, στην κοινωνία, στη συμμετοχή και στη δράση.
Είναι χρέος, αποτελεί δέσμευσή μου.

Αλέξανδρος Αλεξάκης
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed