Αποκριάτικη τρέλα στα Φωκάτα, μεγάλη επιτυχία είχε ο χορός τους, με τον Νίκο Φωκά και πάλι να δίνει… ρέστα

Έχουμε καταντήσει κουραστικοί να λέμε κάθε φορά ότι ο κάθε χορός που διοργανώνουν τα Φωκάτα είναι λίγο καλύτερος από τον προηγούμενο. Χθες το… έκαψαν και πάλι στο αποκριάτικο πάρτι τους, ένα πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ο Νίκος Φωκάς για ακόμη μια φορά έδωσε κάτι εντυπωσιακό στον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα (αρκετοί έφυγαν γιατί δεν υπήρχαν καρέκλες) αποδεικνύοντας πως ένα μικρό χωριό μπορεί να απογειώσει το γλέντι και να βάλει τα γυαλιά σε μεγαλύτερους Συλλόγους. Η βραδιά άνοιξε με το χορευτικό των juniors που έκλεψε την παράσταση και δίκαια κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. Στη συνέχεια ακολούθησε μεγάλο πανηγύρι με αποκριάτικα ακούσματα, ελληνικά και ξένα και το κέφι απογειώθηκε. Επίσημοι και μη ανέβηκαν στην πίστα και του έδωσε και κατάλαβε. Νωρίτερα οι νοικοκυρές των Φωκάτων είχαν ετοιμάσει υπέροχα φαγητά, κάτι που κάνουν σε όλα τους χορούς και τα πανηγύρια του χωριού. Παρέα με τον Νίκο Φωκά και ο Παύλος Φωκάς, που φρόντισε όλα να είναι τέλεια και ο κόσμος να περάσει καλά. Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σταύρος Σπαθής, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ, Σπύρος Σαμούρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Διονύσης Μινέτος και Νίκος Σκλάβος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ, Θέμης Βαλσαμής και οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Λακήθρας και Κεραμειών, Γιάννης Κωνσταντάτος και Άκης Γελάρδος και ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Παπαδάτος. Ήταν ακόμη μια εντυπωσιακή βραδιά που μόνο τα Φωκάτα και ο Νίκος Φωκάς μπορούσαν να προσφέρουν.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed