Και με την… βούλα πλέον υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου ο Μάκης Φόρτες με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ

Θρίλερ αποδείχθηκε η σημερινή κινητοποίηση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ της ευρύτερης περιοχής του Αργοστολίου, αναφορικά με τον υποψήφιο που θα κατεβάσει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές η κυβερνητική παράταξη.
Ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πρώην Δήμαρχος Αργοστολίου, Μάκης Φόρτες, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόσκληση με επιστολή του που διαβάστηκε σήμερα το βράδυ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Η διαδικασία ωστόσο ήταν επίπονη για την Νομαρχιακή Επιτροπή, αφού μέσα σε λίγες ώρες έπρεπε να ενημερώσει τα μέλη του κόμματος ότι πρέπει να πάνε να ψηφίσουν ναι ή όχι στον μοναδικό που είχε δηλώσει ενδιαφέρον για την θέση του υποψηφίου Δημάρχου, τον Μάκη Φόρτε. Παρά την κινητοποίηση οι 17 που βρέθηκαν στα γραφεία έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για να προχωρήσει η υποψηφιότητα Φόρτε, αφού δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος να αναλάβει το βαρύ φορτίο του υποψηφίου Δημάρχου Αργοστολίου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κ. Φόρτες δέχθηκε και αποδέχθηκε τη σημερινή ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής και έτσι μετά τους Αλέξανδρο Παρίση, Θεόφιλο Μιχαλάτο και Γιάννη Κουρούκλη γίνεται ο τέταρτος κατά υποψήφιος που θα διεκδικήσει τον νέο Δήμο Αργοστολίου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed