Πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο… Αλέξης, αγωνιώδεις προσπάθειες της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ να πλασάρουν ως υποψήφιο τον Μάκη Φόρτε

Πολλά ερωτηματικά άφησε η σημερινή ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης αναφορικά με τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Ασάφειες, αοριστολογίες και στο βάθος αχνοφαίνεται η υποψηφιότητα του Μάκη Φόρτε, που θα διεκδικήσει τον νέο Δήμο Αργοστολίου.
Το ερώτημα προς την ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ είναι το εξής: Αφού ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι, γιατί δεν μας παρουσιάζετε ως υποψήφιό σας τον Μάκη Φόρτε, επίσημα και με την βούλα για να τελειώνουμε; Η παράταξη Παρίση έχει επίσημα την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα διά του στόματος του αρχηγού της, Κυριάκου Μητσοτάκη. Το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας τον Γιάννη Κουρούκλη. Εσείς γιατί δεν βγαίνετε να υποστηρίξετε τον υποψήφιό σας; 75 ημέρες πριν από τις εκλογές και η κυβέρνηση «ντρέπεται» να ανακοινώσει υποψήφιο στην Κεφαλονιά ή ακόμη πελαγοδρομούν και προσπαθούν να επιβάλλουν πρώτα στα μέλη τους ότι ο Φόρτες θα είναι υποψήφιος; Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα το απόγευμα, μετά από τηλεφωνικό κάλεσμα της Ν.Ε. καλούν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να πάνε στα γραφεία του κόμματος στην Λ. Βεργωτή στο Αργοστόλι για να ψηφίσουν ή να συμφωνήσουν στην υποψηφιότητα Φόρτε. Οι προσπάθειές τους είναι πραγματικά αγωνιώδεις, αφού πολλά από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν αποστροφή στη συγκεκριμένη υποψηφιότητα. Η Νέα Δημοκρατία και το ΚΚΕ έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους, όπως την έχει ξεκαθαρίσει και η παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου, όπου από το 2010 κατεβαίνει στις εκλογές ως ακομμάτιστη και ανεξάρτητη έχοντας στους κόλπους της ανθρώπους από όλο το πολιτικό φάσμα. Το «προοδευτική, σύγχρονη και ανατρεπτική», που γράφει στην ανακοίνωσή της η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ δεν συνάδουν με την υποψηφιότητα Φόρτε. Σύντροφοι, ξεκαθαρίστε τα πρώτα μεταξύ σας και ενημερώστε κι εμάς για να ξέρουμε πριν πάμε στην κάλπη τι θα ψηφίσουμε.

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed