Το σύνθημα και το όνομα του συνδυασμού του Παναγή Δρακουλόγκωνα «έκλεψε» ο υποψήφιος Δήμαρχος, Μάκης Φόρτες

Το μακρινό 2002 στην ανατολική πλευρά της Κεφαλονιάς ένα νέο παιδί τότε ξεκινούσε την πολιτική του καριέρα, μια καριέρα που συνεχώς ανέβαινε σκαλοπάτι με σκαλοπάτι και δεν ήταν άλλος από τον σημερινό Αντιπεριφερειάρχη, Παναγή Δρακουλόγκωνα.
Τότε ο Παναγής διεκδίκησε τον παλιό Δήμο Σάμης ως επικεφαλής παράταξης με το όνομα «Επόμενη Μέρα». Σήμερα, 17 χρόνια αργότερα, έρχεται μια παλιά καραβάνα της πολιτικής για να διεκδικήσει τον νέο Δήμο Αργοστολίου ως επικεφαλής της παράταξης «Επόμενη Ημέρα». Ο λόγος για τον υποψήφιο Δήμαρχο Αργοστολίου, Μάκη Φόρτε, που έκλεψε τα πνευματικά δικαιώματα του Παναγή Δρακουλόγκωνα. Μα, κ. Φόρτε, με ένα απλό ψάξιμο στο διαδίκτυο θα βλέπατε πως το όνομα του συνδυασμού σας είναι κατοχυρωμένο και χρησιμοποιημένο από έναν άλλο συνδυασμό στο παρελθόν και μάλιστα στον ίδιο Νομό. Μήπως να αλλάξετε το όνομά του τώρα ακόμη που είναι νωρίς; Όχι τίποτε άλλο, μην παρουσιαστεί κάποιο πρωί στο γραφείο σας ο κ. Δρακουλόγκωνας και σας ζητήσει να πληρώσετε πνευματικά δικαιώματα…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed