Νεκρός βρέθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο συμπατριώτης μας ισοβίτης Μιχάλης Γκόρντον Καββαδίας

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα χθες το βράδυ βρέθηκε νεκρός μέσα στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο συμπατριώτης μας Μιχάλης Γκόρντον Καββαδίας, ο οποίος είχε καταδικαστεί το 2011 σε ισόβια κάθειρξη.
Ο συμπατριώτης μας είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη με την πράξη του το 2010 όταν στο Φισκάρδο είχε δολοφονήσει χτυπώντας τον με πέτρα στο κεφάλι τον γείτονά του, αλβανικής καταγωγής. Στα ρεπορτάζ, αλλά και στο περιθώριο της ακροαματικής διαδικασίας είχε αποδειχθεί ότι ο φόνος είχε γίνει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών υποθέσεως με ναρκωτικά. Ο Καββαδίας είχε από τότε ψυχολογικά προβλήματα και για τον λόγο αυτόν επισκεπτόταν πολύ συχνά το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. O 48χρονος είχε εκτίσει τα πρώτα οκτώ χρόνια της ποινής του πριν βρεθεί νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες χθες το βράδυ.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed