Εκπληκτικός Μπάσης, αθώο παιδικό χρώμα με Άγγελο Δημουλιό και Ειρήνη Τσουρούφλη, «αστείος» Δήμαρχος στα εγκαίνια του εργοστασίου νερού

Καθήλωσε το κοινό που βρέθηκε απόψε στο Δημοτικό Θέατρο ο Δημήτρης Μπάσης, που έβγαλε τον καλύτερό του εαυτό στην τρίτη φορά που έρχεται τον τελευταίο χρόνο στην Κεφαλονιά, στο πλαίσιο των εγκαινίων του εργοστασίου νερού του Αργοστολίου.
Ο καλλιτέχνης ανέβηκε στην πίστα και… έσωσε την κατάσταση μετατρέποντας όσο μπορούσε την πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του Αλέξανδρου Παρίση σε συναυλία για τους Αργοστολιώτες, Ληξουριώτες, Ποριότες, Σαμικούς και Ρυσσιάνους που βρέθηκαν απόψε στο Θέατρο. Αρκετοί πήγαν για τον Μπάση, κάποιοι γιατί δέχθηκαν αρκετά τηλεφωνήματα για να δώσουν το παρών και οι πιο πολλοί για να χειροκροτήσουν τον Δήμαρχο της… καρδιάς τους, που ανέβηκε στο βήμα για να εξυβρίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους και τις ιστοσελίδες που του κάνουν κριτική και αντιπολίτευση. Από τα πιο ευχάριστα κομμάτια της βραδιάς ήταν τα εγκαίνια που έγιναν στο εργοστάσιο νερού και μεταδόθηκαν σε ζωντανή σύνδεση στο Θέατρο. Εκεί ήταν δύο παιδιά από το Αργοστόλι, ο Άγγελος Δημουλιός και ο Ειρήνη Τσουρούφλη, που ομόρφυναν την τελετή με την παρουσία τους και ήταν οι πρώτοι Αργοστολιώτες που ήπιαν καθαρό νερό. Πιο διπλωμάτης ήταν ο αναπληρωτής του Δημάρχου, Διονύσης Λυκούδης, στη δική του μικρή τοποθέτηση από τη Νερομάνα, μίλησε για τον Άγγελο που φέρνει τα καλά νέα και για την Ειρήνη που πρέπει να επικρατήσει μεταξύ μας. Το παρών έδωσαν οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας, ο Σωτήρης Κουρής και ο Παναγιώτης Φιλίππου (υποψήφιος με τον Παρίση) από την Περιφέρεια, ενώ δεν φάνηκε κανένας από όλες τις πλευρές της αντιπολίτευσης του Δήμου, θέλοντας να περάσουν και αυτοί με τον τρόπο τους το μήνυμα για την αποψινή προεκλογική φιέστα του Δημάρχου. Ευτυχώς, υπήρχε ο Μπάσης και τα δύο παιδιά στη Νερομάνα και στην… υγειά μας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed