Οι Ελοχίμ, οι Νεφελίμ, η Κοίλη Γη, ο Αντιδήμαρχος Ρομά και Μεγάλων Έργων… (η κάμερα σε μένα)

Σηκώθηκαν από ντιβάνια, ντιβανοκασέλες, καναπέδες, πουφ και όπου αλλού καθόταν προχθές το βράδυ οι Κεφαλλονίτες για να ακούσουν την ομιλία του Αναπληρωτή του Δημάρχου, Διονύση Λυκούδη, αναφορικά με την πολιτική ιστορία του νησιού μας.
Ο κ. Λυκούδης είπε το… ποιήμά του και αυτοί ακόμη οι Ελοχίμ και οι Νεφελίμ σηκώθηκαν από την Κοίλη Γη για να ακούσουν. 500 χρόνια σκλαβιάς είπε ότι είχε το νησί μας και ήρθε αυτός με τον Αλέκο Παρίση και το ελευθέρωσαν το 2010. Έσπασαν μαζί τις αλυσίδες της σκλαβιάς και τύφλα να έχει ο Κολοκοτρώνης που μας ελευθέρωσε από τους Τούρκους. Ακόμη και στον Αστερισμό του Κενταύρου οι Κρόνιοι εξωγήινοι φίλοι μας διέκοψαν το πρόγραμμα του κρατικού καναλιού για να δείξουν την ομιλία του Αναπληρωτή. Όλο το σύμπαν καθηλώθηκε…
Υ.Γ. «Η κάμερα σε μένα, η κάμερα σε μένα», φώναζε ο… ελευθερωτής, όταν ο κακόμοιρος ο Γιάννης τολμούσε να την στρίψει λίγο για να ξεκουράσει το χέρι του.
Υ.Γ.2 Libertadores di Cefalonia έχω την πληροφορία ότι θα ονομαστεί ο Παρισολυκουδικός συνδυασμός που θα λάβει μέρος στις εκλογές του Μαΐου…
Υ.Γ.3 Να είμαστε όλοι εκεί απόψε, άλλωστε ο Μπάσης αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι της βραδιάς…

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed