Στο πλευρό της Ρόδης Κράτσα η Ιωάννα Μαρκέτου, υποψήφια μαζί της στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο

Η πολιτική παράδοση στην οικογένεια Μαρκέτου συνεχίζεται και τον 21ο αιώνα, αφού μετά την πολιτική διαδρομή που Άγγελου Μαρκέτου στην Κεφαλονιά, η κόρη του, Ιωάννα, παίρνει την σκυτάλη στην οικογένεια.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Ιωάννα Μαρκέτου, η νομική σύμβουλος του Δημάρχου Κεφαλονιάς είναι έτοιμη να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην πολιτική, αφού θα ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της υποψήφιας Περιφερειάρχη, Ρόδης Κράτσα, με την επίσημη ανακοίνωση να γίνεται εντός των ημερών, όταν η κα Κράτσα έρθει στην Κεφαλονιά. Η Ιωάννα Μαρκέτου αποτελεί μια ήρεμη δύναμη, η οποία έχει ανταπεξέλθει με μεγάλη επιτυχία σε ακανθώδη νομικά ζητήματα που έχουν απασχολήσει τον Δήμο Κεφαλονιάς τα τελευταία εννέα χρόνια. Εμείς δεν έχουμε, παρά να της ευχηθούμε καλή επιτυχία…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed