Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό είναι ο Κεφαλλονίτης ποδοσφαιριστής, Σεμπάστιαν Χρουσιέλ, μέλος της θρυλικής ομάδας των Διλινάτων

Ο Ολυμπιακός δεν κινείται στην μεταγραφική αγορά μόνο για ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι να προσφέρουν και να καθιερωθούν αμέσως στην εντεκάδα της ομάδας. Κοιτάζει και νέους ταλαντούχους που μπορούν να αποδειχθούν λίρα 100 υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.
Σύμφωνα με το δημοσιεύματα του αθηναϊκού, αλλά και του επαρχιακού Τύπου, μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και του Σεμπάστιαν Χρουσιέλ. Πρόκειται για τον 20χρονο Ελληνοπολωνό κεντρικό αμυντικό που αγωνίζεται στην ΑΕ Καραϊσκάκης και στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των τμημάτων υποδομής του Ατρόμητου, ενώ έχει κατακτήσει και πρωτάθλημα Κεφαλονιάς με την ομάδα των Διλινάτων, υπό τις οδηγίες του προπονητή του, Τάκη Φωή. Ο υψηλόσωμος νεαρός αμυντικός (1.92cm) είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Πολωνίας, έχοντας φορέσει τις φανέλες των U20 (6 συμμετοχές), U19 (10 συμμετοχές) και U18 (8 συμμετοχές). Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για την απόκτησή του, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να έχουν πιο ολοκληρωμένη άποψη για τις ικανότητές του. Ο Σεμπάστιαν Χρουσιέλ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κεφαλονιά, έπαιξε μπάλα στο νησί μας, έχει κατακτήσει πρωτάθλημα με τα Διλινάτα, πριν πάρει την μεγάλη απόφαση να φύγει για τον Ατρόμητο και στη συνέχεια για την ΑΕ Καραϊσκάκης της Άρτας, με την οποία κάνει φέτος καταπληκτικές εμφανίσεις. Μακάρι να δούμε ένα δικό μας παιδί σε μια μεγάλη ελληνική ομάδα, όπως έκανε ο Γιώργος Τόγιας πριν από 25 περίπου χρόνια, όπου αγωνίστηκε και αυτός στον Ολυμπιακό.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed