Αγία Θέκλη, «Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο»

Καταγγελία από δύο οικογένειες ηλικιωμένων από την Αγία Θέκλη Παλλικής έφτασε πριν από λίγο, όπου κατηγορούν την ΔΕΔΗΕ και τον υπαλληλό της στο Ληξούρι, ότι άφησε δύο σπίτια χωρίς ρεύμα απόψε το βράδυ. Συγκεκριμένα μας έγραψαν στο σημείωμά τους:
«Στην Αγία Θέκλη πραγματοποιήθηκε σήμερα 28 Μαρτίου διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω εργασιών. Μετά το πέρας αυτών η ηλεκτροδότηση στα σπίτια αποκαταστάθηκε, εμφανίζοντας όμως βλάβη στην οικία μας. Μετά από δύο τηλεφωνικές μας επικοινωνίες με το υποκατάστημα ΔΕΔΗΕ Αργοστολίου, ο υπάλληλος του Ληξουρίου κάλεσε και μας ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να εξυπηρετήσει απόψε επειδή είναι αργά και θα επιδιορθώσει την βάλβη αύριο. Έτσι λοιπόν δύο οικογένειες ηλικιωμένων ανθρώπων θα μείνουν χωρίς ρεύμα λόγω… ανικανότητας. Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed