Γύρισε πλάτη στο Μέγαρο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, στηρίζει ανοικτά Στέλιο Σπαθή στη Σάμη ο Μάκης Αλυσανδράτος

Ήταν θέμα ημερών, αν όχι ωρών, να πάρουμε την πολυπόθητη δήλωση από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Μάκη Αλυσανδράτο, αναφορικά με τα εκλογικά τεκταινόμενα στην περιοχή του, στον νέο Δήμο Σάμης.
Πριν από δύο περίπου εβδομάδες, φανερά ενοχλημένος, μας δήλωσε ότι το Μέγαρο κάνει του κεφαλιού του στον νέο Δήμο χωρίς να ρωτήσει τον ίδιο, που έχει λόγο στην περιοχή τουλάχιστον της Πυλάρου, αφού έχει διατελέσει τόσο Δήμαρχος όσο και Αντιδήμαρχος. Τις τελευταίες όμως ώρες και αφού το Μέγαρο τον έχει… αδειάσει κανονικά, ο Μάκης Αλυσανδράτος όχι μόνο έχει αφήσει να εννοηθεί, αλλά το λέει δεξιά και αριστερά ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον υποψήφιο Δήμαρχο Σάμης, Στέλιο Σπαθή. Τους δύο άνδρες συνδέει μεγάλη φιλία και για πρώτη φορά θα βρεθούν στην ίδια πλευρά. Άλλωστε, ο κ. Αλυσανδράτος προέρχεται από την Νέα Δημοκρατία και ο κ. Σπαθής από το ΠΑΣΟΚ και στο παρελθόν, πρόσφατο και απώτερο, δεν έτυχε ποτέ να συναντηθούν πολιτικά. Τώρα όμως έφτασε η ώρα. Ο Μάκης Αλυσανδράτος αποτελεί μια ενδιαφέρουσα δύναμη στην ανατολική Κεφαλονιά και από την στιγμή που στέκεται στο πλευρό του Στέλιου Σπαθή, ο νέος Δήμος Σάμης μάλλον βρήκε τον πρώτο Δήμαρχό του μετά Καλλικράτη και αυτός δεν είναι άλλος από τον Στέλιο Σπαθή.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed