Σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή του Αργοστολίου, στο νοσοκομείο αναίσθητος μεταφέρθηκε ο οδηγός του οχήματος

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε πριν από λίγη ώρα στην παραλιακή του Αργοστολίου, έξω από το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς, όταν όχημα έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε σταθμευμένο φορτηγό.
Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός του οχήματος, που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω στο φορτηγό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Αργοστολίου. Ο 50χρονος οδηγός δεν είχε τις αισθήσεις του κατά τη μεταφορά, αφού έφερε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και το στήθος. Το όχημα φαίνεται έπεσε πάνω στο φορτηγό ύστερα από απότομο σταμάτημα προπορευόμενου οχήματος, το οποίο δεν σταμάτησε στον τόπο του συμβάντος και αυτή την ώρα αναζητείται ο οδηγός του από το Λιμενικό Σώμα, που έχει εξαπολύσει έρευνα σε όλη την περιοχή του Αργοστολίου. Οι υλικές ζημιές του αυτοκινήτου είναι πολύ σοβαρές, όπως και του φορτηγού. Ας ελπίσουμε ο τραυματίας να μην έχει κάτι πολύ σοβαρό.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed