Το Επιμελητήριό μας, μέσω της Ελένης Λουκέρη, μετείχε στις αρχαιρεσίες του Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών

Στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, με το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης να εκπροσωπείται από την Ελένη Λουκέρη.
Οι κυρίες εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων της Ελλάδος ήρθαν από όλες τις περιφέρειες για να τιμήσουν με την ψήφο τους τις υποψήφιες και να αναδείξουν τη Νέα Διοίκηση που θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του Δικτύου. Τη Συνέλευση χαιρέτισαν οι κυρίες της αποχωρούσης Διοικητικής Επιτροπής εκφράζοντας τις θερμότερες ευχές τους για την νέα πορεία του Δικτύου και τις συμβούλους που θα αναδείξει η εκλογική διαδικασία. Η Πρόεδρος του Δικτύου, κα Σοφία Οικονομάκου, παραδίδει τη σκυτάλη μετά μια σχεδόν εικοσαετία στο τιμόνι του Δικτύου. Όπως δήλωσε, είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη συμμετοχή των συμβούλων από τα Επιμελητήρια της Ελλάδας και τον ενθουσιασμό με τον οποίο πλαισίωσαν το Δίκτυο. Νέες και επιτυχημένες επιχειρηματίες, θέλουν να προσθέσουν τη δυναμική τους και να συμβάλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της γυναίκας μέσα από τα Επιμελητήρια που εκπροσωπούν. Οι διαδικασίες εξελίχτηκαν υποδειγματικά, ξεκινώντας από την παρουσίαση των υποψηφίων και ολοκληρώθηκαν με την ψηφοφορία και ανάδειξη των εννέα που θα αποτελέσουν τα μέλη της νέας Διοικούσης Επιτροπής. Οι αναδειχθείσες σύμβουλοι με σειρά επιτυχίας είναι:
Τζίκα Καλλιόπη Επιμελητήριο Λαρίσης
Εφραίμογλου-Κουνενάκη Σοφία ΕΒΕΑ
Βελώνη Σταματίνα Επιμελητήριο Πιερίας
Φυτέα Χριστίνα ΕΕΑ
Τσιαπάρα Ελένη Επιμελητήριο Σερρών
Αλεξιάδου Πολύμνια ΒΕΘ
Μαλαφούρη Νικολέτα Επιμελητήριο Ζακύνθου
Λουπάκη Ασπασία Επιμελητήριο Χανίων
Μανώλα Αναστασία Επιμελητήριο Ρεθύμνης

Από το Γραφείο Τύπου του Επιμελητηρίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed