Άντζελα Λουκέρη και Σταύρος Λυκούδης στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Σπύρου Σπύρου, που δυναμώνει πολύ στην Κεφαλονιά

Δύο νέα ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του στην Κεφαλονιά αποκάλυψε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Σπύρος Σπύρου, δύο ονόματα από την περιοχή της Παλλικής, που αναμένεται να του δώσουν το πάνω χέρι στο… όγδοο επτάνησο.
Η Άντζελα Λουκέρη και ο Σταύρος Λυκούδης, δύο νέοι άνθρωποι από το Ληξούρι, θα ενισχύσουν τον Σπύρο Σπύρου στην προσπάθειά του να εκλεγεί εκ νέου Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, όπως είχε κάνει στις εκλογές του 2010. Τόσο η κα Λουκέρη, η οποία σπουδάζει στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Πατρών, όσο και ο κ. Λυκούδης, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, είναι δύο νέοι άνθρωποι που μπορούν να προσφέρουν. Προέρχονται και οι δύο από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας, αν και κάποια στιγμή στην πορεία ο Σταύρος Λυκούδης «πλανεύτηκε» από την γοητεία του Πάνου Καμένου και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αμφότεροι δηλώνουν ευχαριστημένοι που θα συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο και διατηρούν την αισιοδοξία τους ότι θα εκλεγούν, σε περίπτωση που ο κ. Σπύρου ψηφιστεί από τον λαό της Κεφαλονιάς, κόντρα στον νυν Περιφερειάρχη, Θόδωρο Γαλιατσάτο και την επίσημη «γαλάζια» υποψήφια, Ρόδη Κράτσα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed