Νέστωρ Βεντούρας: «Κάποιοι καπηλεύονται δράσεις της Περιφέρειας, όταν ανέχθηκαν ή δημιούργησαν χωματερή στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου»

Με την ιδιότητα του αντιδημάρχου Παλικής και υπευθύνου για τον αθλητισμό στον Δήμο Παλικής την περίοδο 2003-2006 με αφορμή ορισμένες δηλώσεις, μετά την δημοπράτηση από την Αντιπεριφέρεια Κεφαλονιάς της εγκατάστασης συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι, οφείλω να τους θυμίσω:
Το βοηθητικό γήπεδο όπως απεικονίζεται στην φωτογραφία ευρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση από το καλοκαίρι του 2006 όταν ολοκληρώθηκε από την Δημοτική Αρχή του Βασίλη Ρουχωτά. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΚΑ ΤΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΝΕΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΡΙΣΗ Ο ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΜΠΑΖΟΤΟΠΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ. Όσοι λοιπόν ανέχθηκαν και στήριξαν την πολιτική του κ. Παρίση, ο οποίος επί εννέα ολόκληρα χρόνια το μόνο που κατόρθωσε είναι να μετατρέψει την ευρύτερη περιοχή του γηπέδου σε ανεξέλεκτη χωματερή, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, δεν μπορούν να υπόσχονται τώρα όσα δεν έκαναν τα πέντε χρόνια της συμμετοχής τους στην πλειοψηφία του Δήμαρχου κ. Παρίση. Και προφανώς δεν μπορεί να καπηλεύονται τις δράσεις της αντιπεριφέρειας Κεφαλονιάς, η οποία μετά την αναβάθμιση των γηπέδων στον Καραβόμυλο (140.000 Εuro), στην Σκάλα (200.000 Euro) και στα Μακρυώτικα (200.000 Euro) προχώρησε και στην δημοπράτηση της αναβάθμισης του γηπέδου στο Ληξούρι μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια εγκατάλειψης. Την τόσο κρίσιμη αυτή περίοδο για την επανίδρυση του Δήμου Ληξουρίου όσοι διεκδικούμε την ψήφο των συμπατριωτών μας πιστεύω ότι θα πρέπει να πολιτευτούμε με μετριοπάθεια, παρρησία, και κυρίως με ειλικρίνεια και αλήθεια.

Νέστωρ Βεντούρας
τ. Αντιδήμαρχος Δήμου Παλικής

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed