Παναγής Κοκκόλης: «Καλύτερα να αποτύχεις με την σωστή ομάδα, παρά να είσαι… επιτυχημένος με την λάθος, ζητώ συγνώμη για ότι δεν κάναμε»

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου Ερύσσου της νυν Δημοτικής Αρχής Παρίση-Λυκούδη, Παναγή Κοκκόλη, συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα εκείνων που παραβρέθηκαν χθες στην πολύ μεγάλη συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Σάμης, Στέλιου Σπαθή στο Φισκάρδο.
Ο Παναγής Κοκκόλης, που θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ανοικτοί Ορίζοντες» του Στέλιου Σπαθή, αφού διάβασε ένα μικρό κείμενο, στη συνέχεια μίλησε χωρίς χαρτιά και από καρδιάς. Ζήτησε πολλές φορές συγνώμη για την παρουσία του και τα… έργα του στην περιοχή της Ερύσσου, ωστόσο, «κάρφωσε» την Δημοτική Αρχή που υπηρετεί αυτή την ώρα, λέγοντας ότι εγκατάλειψε την Έρυσσο και ποτέ δεν άκουσε τις δικές του προτάσεις για την περιοχή. «Παρακαλούσα να μου εγκρίνουν κάποια μικρά κονδύλια για την Έρυσσο, για να φτιάξουμε λίγο την καθημερινότητα του πολίτη και τα κονδύλια αυτά χάνονταν στον δρόμο. Ποτέ δεν με άφησαν και δεν ήθελα να μπω στην σκληρή τους ομάδα, ποτέ δεν με αντιμετώπισαν όπως θα έπρεπε. Η Δημοτική Αρχή Παρίση απέτυχε στην Έρυσσο και είμαι και εγώ ένα κομμάτι της. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους και ζητώ συγνώμη από τους συμπολίτες μου για αυτά που δεν τους προσφέραμε εδώ και πέντε χρόνια. Ξέρω ότι θα δεχθώ πόλεμο από εδώ και στο εξής, αλλά πήρα την απόφασή μου. Θα συνταχθώ με τον Στέλιο Σπαθή και καλώ όλους εσάς να με… μαυρίσετε και να με στείλετε σπίτι μου αν πιστεύετε ότι είμαι υπεύθυνος για τα χάλια της Ερύσσου. Καλύτερα να αποτύχω όντας με την σωστή ομάδα, παρά να με θεωρούν επιτυχημένο όντας στην… αποτυχημένη ομάδα». Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος στην αρχή έμοιαζε λίγο… παγωμένος, αλλά μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Κοκκόλη ξέσπασε σε θερμά χειροκροτήματα. Ακόμη και ο Στέλιος Σπαθής σηκώθηκε όρθιος για να χειροκροτήσει τον υποψήφιο Δημοτικό του Σύμβουλο από την Έρυσσο. Στο τέλος της συγκέντρωσης ο κ. Κοκκόλης, μιλώντας σε φιλικό του περιβάλλον ανέφερε πως «η παρουσία δημοσιογράφου δεν με άφησε να εκφραστώ όπως θα ήθελα. Έβαλα… κόφτη σε αυτά που ήθελα να πω». Το συμπέρασμα από όλα τα παραπάνω είναι ότι ο Παναγής Κοκκόλης βρήκε την ευκαιρία να πει κάποια πράγματα που δεν μπορούσε μέχρι τώρα να αναφέρει σε δημόσιες κουβέντες ή μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Για να δούμε πλέον ποια θα είναι η συνέχεια της παρουσίας του στην νυν Δημοτική Αρχή Παρίση-Λυκούδη.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed