Ρόδη Κράτσα: «Η ρυπαρογραφία και ο κιτρινισμός δεν με αγγίζουν»

Για ακόμη μία φορά με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κάποιοι που εξυπηρετούν ή δεσμεύονται από πολιτικές ή άλλες σκοπιμότητες, ακολουθώντας την πολιτική της προπαγάνδας, της σκανδαλοθηρίας και του κιτρινισμού, χαλκεύουν συκοφαντίες.
Η ανήθικη δράση τους, φτάνει στο να χρησιμοποιούν σήμερα, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, τον χαιρετισμό μου ως Ελληνίδα Ευρωβουλευτής, στα εγκαίνια της 39ης Διεθνούς Εκθέσεως γούνας στην Καστοριά το 2014, αναφερόμενη στην βιομηχανία της γούνας στην χώρα μας και τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της στον διεθνή ανταγωνισμό, για να εξυπηρετήσουν, όπως γίνεται κατανοητό από όλους, τα δικά τους δόλια ψηφοθηρικά συμφέροντα. Αγνοούν ή αποκρύπτουν ότι η βιομηχανία της γούνας βασίζεται σε εκτροφεία, κάτι ανάλογο με εκτροφεία πουλερικών κ.α. Να έχουν γνώση ότι ο συνδυασμός “ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά” δεν πτοείται από την πολιτική της ρυπαρογραφίας αυτών που επιδιώκουν με αθέμιτα μέσα να παραμείνουν ή ν’ αναρριχηθούν στην εξουσία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο λαός του Ιονίου δεν είναι κατευθυνόμενος, ούτε ανυποψίαστος για τις δόλιες αυτές συμπεριφορές.
Ενημερώνω αυτούς που προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομά μου, αλλά και τους συμπολίτες μας, ότι για μένα είναι ηθική επιταγή και πολιτική δέσμευση, η άσκηση μίας ολοκληρωμένης πολιτικής για την προστασία των ζώων, όπως άλλωστε έχω τοποθετηθεί δημόσια και κατά τη διάρκεια της συνάντησης μου με την Πρόεδρο του Φιλοζωϊκού Σωματείου «Κιβωτός» της Κέρκυρας, στις 28/2/2019. Η νέα Περιφερειακή Αρχή του συνδυασμού, «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά», εφ’ όσον εκλεγεί, με γνώμονα τη Διεθνή Διακήρυξη των Δικαιωμάτων των Ζώων, θα υιοθετήσει τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και θα υποστηρίξει έμπρακτα τις προσπάθειες όλων των εθελοντικών φιλοζωικών οργανώσεων, ενώ σε συνεργασία και με τους Δήμους του Ιονίου, θα προωθήσει πολλαπλές δράσεις, για την ενίσχυση του έργου των φιλοζωικών οργανώσεων, όπως έχω ήδη δημόσια τοποθετηθεί (βλέπετε περισσότερα στο συνημμένο δελτίο τύπου 28/2/2019). Είναι γεγονός πως η συκοφαντία και η παραπληροφόρηση, είναι το “άθλημα” των δειλών στον πολιτικό στίβο. Έτσι όμως δεν κερδίζουν εκλογές, ενώ δηλητηριάζουν τον δημόσιο λόγο και την κοινωνική ηθική. Η ευθύνη τους είναι τεράστια».

Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου
Υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων νήσων
Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά»

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed