Το BBC, η Deutsche Welle και το RUSIA TODAY παρακολουθούν στενά τον προεκλογικό αγώνα των υποψηφίων Δημάρχων στην Κεφαλονιά

Έβαλε τα καλά του, έβαλε ζελέ στο μαλλί, φρεσκοξυρίστηκε και πήρε την θέση του στην καρέκλα του Δημάρχου χθες το βράδυ ο αναπληρωτής του, Διονύσης Λυκούδης, για να βγάλει ένα ακόμη διάγγελμα προς τον λαό της Κεφαλονιάς.
Με μεγάλη όμως έκπληξη διαπίστωσε ότι η κάμερα που καλύπτει συνήθως τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων έλειπε. Ο κ. αναπληρωτής καταστενοχωρημένος αναρωτήθηκε γιατί λείπει η κάμερα. Πως θα έλεγε για το νέο πάρκινγκ στο Αργοστόλι, πως θα μας μιλούσε για τους κοκκοφοίνικες της πλατείας και της παραλιακής, πως θα εξολόθρευε πολιτικά την αντιπολίτευση που θα τολμούσε να αρθρώσει λόγο; Πάπαλα, μας τέλειωσε η κάμερα, σχόλασε ο γάμος. Έχασε το χρώμα του ο κ. Λυκούδης και αρκέστηκε σε κάποιες κορώνες, ειδικά κατά του Δημοτικού Συμβούλου, Διονύση Μινέτου, που προσπαθούσε να τους εξηγήσει (φευ) περί Πολεοδομικού Σχεδίου Αργοστολίου. Δεν πέρασε λίγη ώρα από τη λήξη της συνεδρίασης και τα τοπικά ΜΜΕ που πρόσκεινται στην Δημοτική Αρχή έκαναν λόγω για θρίαμβο αναφορικά με το πάρκινγκ και για μιζέρια αναφορικά με την αντιπολίτευση. Στα σημερινά τους κείμενα πέρασαν γενεές 14 τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, που ήταν απών, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Σταύρο Σπαθή, που δεν έχει ρόλο στη λειτουργία του Δήμου και ήταν επίσης απών, τον Γιώργο Τσιλιμιδό, που ήταν απών, τον Μάκη Φόρτε, που ήταν απών. Εκθειάστηκε ο Σάββας Σαββαόγλου ως πωλητής αντηλιακών στην πόρτα του Μεγάρου, ενώ ως επιτυχημένος και υπερασπιστής των επαγγελματιών της πόλη μας παρουσιάστηκε ο «πολιτικός ογκόλιθος», Σπύρος Γασπαρινάτος, ο… παρά λίγο πρόεδρος του Επιμελητηρίου. Όλα αυτά συν τις πληρωμένες δημοσιεύσεις στο facebook, συν τις επιθέσεις σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν έχουν σχέση με τον Δήμο, όλα προερχόμενα από την καταρρέουσα Δημοτική Αρχή δημιουργούν ένα κλίμα αντιπαράθεσης που δεν ξέρουμε που θα μας φτάσει. Ευτυχώς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σταύρος Σπαθής, δεν δίνει συνέχεια στα κακόβουλα δημοσιεύματα λέγοντάς μας «ουδέν σχόλιο» και από την άλλη πλευρά ο Διονύσης Πολλάτος κάνει λόγο να πέσουν οι τόνοι διότι οι τουρίστες φοβούνται να έρθουν στην Κεφαλονιά λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί εδώ. Ας ακούσουν τον Διονύση Πολλάτο οι «Ισχυροκεφαλλονίτες» και ας ρίξουν τους τόνους, για να πέσουν αυτόματα και από την άλλη πλευρά. Δεν αξίζει το BBC, η Deutsche Welle και το RUSIA TODAY να επικεντρωθούν στην προεκλογική περίοδο του νησιού μας και να διώχνουν τους τουρίστες που ήθελαν να ταξιδέψουν εδώ.

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ LINK ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed