Απόστολος Χαραλαμπάτος: «Η Τοπική Κοινότητα Βλαχάτων εξέτισε την ποινή της και το κάτεργο Παρίση και… αποφυλακίζεται»

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσω τους χωριανούς μου ότι στην πρόσφατη δημοπράτηση του έργου για την ολοκλήρωση της Πλατείας Βλαχάτων κατέθεσαν προσφορές τρεις εργολάβοι: ο κ. Παναγής Παπανικολάτος, ο κ. Κυριάκος Χαϊδεμένος και ο κ. Τρίγκας.
Στις 23 Απριλίου, η επιτροπή διαγωνισμού θα ανοίξει τους φακέλους των προσφορών και θα γνωρίζουμε ποιός εργολάβος θα φτιάξει την Πλατεία μας. Μετά από 9 χρόνια αναλγησίας, μετά από 9 χρόνια φυλάκισης, μετά από 9 χρόνια κάθειρξης, το χωριό μας εξέτισε την ποινή που του επέβαλε ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης και αποφυλακίζεται. Βαριά η καταδίκη μας όλα αυτά τα χρόνια εκτίσαμε μια δύσκολη «ειρκτή», αλλά το κάτεργο, το δεσμωτήριο και τα καταναγκαστικά έργα τελείωσαν.
Επειδή εγώ όταν πρόκειται για το καλό του χωριού δεν κοιτάζω ούτε Κόμματα ούτε Κομματικές και ιδεολογικές ταυτότητες θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την Βουλευτή του νησιού μας την κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για τη βοήθεια και τη χρηματοδότηση του έργου.
Όταν ο «ειρκτοφύλαξ» Δήμαρχος κατάφερε σκόπιμα να χαθεί η χρηματοδότηση του έργου το 2014 πήρα τηλέφωνο τη βουλευτή και την παρακάλεσα να πάει στο Πράσινο Ταμείο και να εξασφαλίσει νέα κονδύλια για την Πλατεία. Το έκανε χωρίς δεύτερη κουβέντα για αυτό και σαν χωριό την ευχαριστούμε.
Φυσικά, η πλατείας δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις εκλογές γιατί χρειάζονται γραφειοκρατικές διαδικασίες και κατασκευαστικές εργασίες που απαιτούν αρκετούς μήνες. Όμως φαίνεται ότι ήταν γραπτό η Πλατεία των Βλαχάτων να αρχίσει επί Δημαρχίας Θεόφιλου Μιχαλάτου το 2009 και να τελειώσει επί Δημαρχίας Θεόφιλου Μιχαλάτου το 2019.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βλαχάτων
Απόστολος Χαραλαμπάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed