Απαξιώθηκε, χλευάστηκε, ταπεινώθηκε από την Δημοτική Αρχή Παρίση, στο ψηφοδέλτιο του Στέλιου Σπαθή ο Τζέρις Χαϊδεμένος

Είναι εδώ και μια δεκαετία περίπου ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ερύσσου, ο άνθρωπος που έχει «ματώσει» οικονομικά για να καταφέρει ο σύλλογος να επιζήσει στο περιβάλλον ζούγκλα σε πολιτικό και ποδοσφαιρικό επίπεδο.
Είναι ο άνθρωπος που έφτασε στο σημείο να φιλάει κατουρημένες ποδιές μέσα στην ΚΕΔΗΚΕ και μέσα στο Μέγαρο, προκειμένου οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Δημοτικής Αρχής των Παρισολικουδαίων κάνουν καταρχήν αποδεκτή την δωρεά Βασιλάτου για την ανακατασκευή του γηπέδου στις Βασιλικάδες. Στη συνέχεια ξαναφίλησε κατουρημένες ποδιές για να δοθεί άδεια τέλεσης ποδοσφαιρικών αγώνων στο γήπεδο-στολίδι της Ερύσσου. Ο Τζέρις Χαϊδεμένος δικαιώθηκε μετά από σχεδόν τρία χρόνια και θα πρέπει να είναι ο πρώτος που θα πατήσει επίσημα τον χλοοτάπητα στον αγώνα της Κυριακής μεταξύ της Ερύσσου και του Πυλαριακού. Απαξιώθηκε, χλευάστηκε, ταπεινώθηκε από την παρούσα Δημοτική Αρχή, αλλά τα κατάφερε. Συνετέλεσε τα μέγιστα για να φτιαχτεί το γήπεδο και να πάρει άδεια. Μετά την διάσπαση του Δήμου και τη δημιουργία του νέου Δήμου Σάμης αποφάσισε να συνταχτεί με τους «Ανοικτούς Ορίζοντες» του Στέλιου Σπαθή και να θέσει τον εαυτό του στην κρίση της κοινωνίας της Ερύσσου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Να του ευχηθούμε καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε έναν ακόμη δύσκολο αγώνα που έχει μπροστά του.

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed