Νέοι υποψήφιοι της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας»

Η προεκλογική περίοδος φέτος συμπίπτει με τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, μέρες θρησκευτικής ευλάβειας, κατάνυξης, μιας περιόδου ανθρώπινης και θεϊκής μυσταγωγίας.
Η «Επτανησιακή Πρωτοβουλία», συμμετέχοντας στα νοήματα και στις αξίες της περιόδου, αναστέλλει προσωρινά τη δράση της, που αυτονόητα θα ενταθεί και θα κορυφωθεί τις αμέσως επόμενες από το Πάσχα ημέρες.
Σήμερα η «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» και ο επικεφαλής της Αλέξανδρος Αλεξάκης, εξαιτίας του πιεστικού χρονοδιαγράμματος των επερχόμενων εκλογών και των Άγιων ημερών που διανύουμε, ανακοινώνουν μια σειρά υποψηφίων σε όλες τις περιφερειακές ενότητες των Ιονίων Νήσων, όπου πολλά στελέχη της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας μας κινητοποιούνται και συμμετέχουν στη μεγάλη προσπάθεια για τη δημιουργία ενός άλλου δρόμου στην περιφέρειά μας.
Όλοι οι υποψήφιοι έχουν να επιδείξουν έντονη συμμετοχή στις τοπικές κοινωνίες, διακατέχονται από τις ίδιες αγωνίες και την προσδοκία να πάμε τον τόπο μας μπροστά, να δώσουμε διέξοδο και ελπίδα στη νέα γενιά.
Τη σημερινή ανακοίνωση των ονομάτων θα ακολουθήσει επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού μας σε κάθε νησί μετά το Πάσχα.
Οι υποψήφιοι μας ανά περιφερειακή ενότητα είναι:

Ιθάκη
Στο ψηφοδέλτιο της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας» στην Ιθάκη μαζί με τον πρώην Δήμαρχο Ιθάκης Γιώργο Βασιλόπουλο, που ήδη ανακοινώθηκε συμμετέχει και η:
Τροχούλα Διονυσία, η οποία είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας, Deree College, με πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι γλωσσομαθής με πτυχία σε Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά και με γνώση της κινέζικης γλώσσας. Είναι εθελόντρια στις Μ.Κ.Ο. WWF, Αρχέλων, Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης και ΕΛΙΞ με μεγάλη συμμετοχή σε περιβαλλοντικές δράσεις.
Με τη συμμετοχή αυτή κλείνει το ψηφοδέλτιο της Ιθάκης, που θα απαρτίζεται από τους:
Βασιλόπουλο Γιώργο
Τροχούλα Διονυσία.

Κεφαλονιά
Στο ψηφοδέλτιο της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας» στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς μαζί με τους υποψήφιους που έχουν ήδη ανακοινωθεί (Βλάχο Παναγή, Διβάρη Βαγγέλη, Κατσούρη Διονύση, Μινέτο Χαράλαμπο και Σπανό Δημήτρη) συμπεριλαμβάνονται (και ανακοινώνονται) και οι:
Καπάτου Γεωργία. Αγρονόμος – τοπογράφος μηχανικός. Πτυχιούχος Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Παγουλάτου Μαρία. σ. Ιδιωτικός υπάλληλος
Βαγγελάτος Ανδρέας. Οικονομολόγος. Πτυχιούχος Πάντειου Πανεπιστήμιου / Δημόσια διοίκηση. Μέλος Οικονομικού επιμελητηρίου. Μέλος Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων.
Πυλαρινού Νικολέτα. Φιλόλογος – ιστορικός. Με μεταπτυχιακές σπουδές στην ιστορική έρευνα. Έχει πολιτική και αυτοδιοικητική παρουσία.
Ο αριθμός των υποψηφίων που ανακοινώνονται μέχρι σήμερα στην Π.Ε Κεφαλονιάς ανέρχεται σε εννέα (9).

Ζάκυνθος
Στο ψηφοδέλτιο της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας» στην Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου μαζί με τους υποψήφιους που έχουν ήδη ανακοινωθεί (Κακολύρη Σταυρούλα (Ρούλα), Κομιώτη Γιάννη, Μάνεση Καράμπα Ιωάννη – Διονύσιο και Μποτώνη Διονύση συμπεριλαμβάνονται (και ανακοινώνονται) και οι:
Πομώνη Λευτάκη Σταθούλα (Λούλα). Προϊσταμένη του Οικονομικού Τμήματος της Δ.Ε.Υ.Α Ζακύνθου. Πρόεδρος της Χορωδίας Ζακύνθου «Φιόρο του Λεβάντε».
Σαμοΐλη Ιωάννα. Ιδιωτική Υπάλληλος.
Λαβράνος Σπύρος. Πολιτικός Μηχανικός Μετσόβιου Πολυτεχνείου, πρώην Πρόεδρος Τ.Ε.Ε Ζακύνθου.
Ράφτη Σοφία. Διακοσμήτρια. Πτυχιούχος ΑΤΕΙ Δομικών έργων.
Κουγιουμτζίδης Μισαήλ. Υποπτέραρχος – ιπτάμενος ε.α
Ο αριθμός των υποψηφίων που ανακοινώνονται μέχρι σήμερα στην Π.Ε Ζακύνθου ανέρχεται σε εννέα (9).

Λευκάδα
Στο ψηφοδέλτιο της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας» στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας μαζί με τους υποψήφιους που έχουν ήδη ανακοινωθεί (Ζαφειριάδη Διαμαντή, Θεριανό Βαγγέλη, Λούβρου Κατερίνα και Πολίτη Ευστάθιο) συμπεριλαμβάνονται (και ανακοινώνονται) και οι:
Βλασόπουλος Γιάννης. Επαγγελματίας – οδηγός ταξί.
Μεσσήνης Φίλιππος. Οικονομολόγος, Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πρώην πρόεδρος Γ.Ν. Νοσοκομείου Λευκάδας και πρώην Αντινομάρχης Λευκάδας.
Ροντογιάννης Γιάννης. Υπάλληλος στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λευκάδας. Μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Σωματείων εργαζομένων Γεωργικών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Σ.Ε.Γ.Ο).
Ο αριθμός των υποψηφίων που ανακοινώνονται μέχρι σήμερα στην Π.Ε Λευκάδας ανέρχεται σε επτά (7).

Κέρκυρα
Στο ψηφοδέλτιο της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας» στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας μαζί με τους υποψήφιους που έχουν ήδη ανακοινωθεί (Βλάχος Σπύρος, Βλάχος Χρήστος, Γραικού Φωτεινή, Δόικας Νικόλαος, Δολιανίτης Σταμάτης, Κοκκινοπούλου Αιμιλία (Έμιλυ), Κοντομάρη Δέσποινα, Κυπριώτης Χριστόφορος, Λάγκας Βασίλειος, Νικοπούλου Ελένη, Παπαναστασίου Αχιλλέας, Παυλίδης Κωστής, Πετράκης Κώστας, Ποζίδης Παναγιώτης, Σάμου Μαρτζόκι Σάρα, Τσώνας Γιάννης, Χατζηελένης Γεώργιος, Χονδρονικόλα Αφροδίτη) συμπεριλαμβάνονται (και ανακοινώνονται) και οι:
Κουρτέσης Παντελής. Πτυχιούχος γεωτεχνολογίας και περιβάλλοντος ΑΤΕΙ Κοζάνης, Επιχειρηματίας – μέλος Σωματείου Θαλάσσιων μέσων αναψυχής.
Λευτεριώτης Σαράντης. Επιχειρηματίας.
Νικομάνη Γεωργία. Αυτοαπασχολούμενη.
Ραρρή Νικολέτα. Σπουδές στη διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων και μονάδων φιλοξενίας. Ξενοδοχοϋπάλληλος.
Πουλής Γιώργος. Οικονομολόγος, Εργαζόμενος στο Υπουργείο Οικονομικών. Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Πειραιά, με μεταπτυχιακές σπουδές στη χρηματοοικονομική λογιστική. Γεν. Γραμματέας του Οικονομικού επιμελητηρίου Κέρκυρας.
Σουέρεφ Ανδρέας. Υπάλληλος Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Γεν. Γραμματέας Σωματείου εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Πρώην Αντιπρόεδρος Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας.
Ο αριθμός των υποψηφίων που ανακοινώνονται μέχρι σήμερα στην Π.Ε Κέρκυρας ανέρχεται σε είκοσι τέσσερεις (24).
Η σύνθεση των ψηφοδελτίων της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας» σε όλα τα νησιά, με την εμπειρία, τη γνώση, το νεανικό ενθουσιασμό και τη διάθεση των ανθρώπων, που τα απαρτίζουν εγγυάται μια δυναμική, αγωνιστική πορεία ανάδειξης, διεκδίκησης και επίλυσης των προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο μας. Ταυτόχρονα αποτελούν και μια ομάδα που με την εργατικότητα και τη μεθοδικότητα που τη διακρίνει μπορεί να σηματοδοτήσει μια νέα πορεία ανάπτυξης και θετικής προοπτικής σε όλα τα Επτάνησα. Η «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» ανακοινώνει τη συμπλήρωση των πενήντα μιας (51) από τις εξήντα τρεις (63) συνολικά θέσεις υποψηφίων σε όλες τις περιφερειακές ενότητες, ενώ το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού θα ανακοινωθεί σε ειδικές εκδηλώσεις, ταυτόχρονα με θεματικές ενότητες του προγράμματός της τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Από το Γραφείο Τύπου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed