Ο Γαλέμπ Ντιουάνι υποψήφιος με τον Κατσιβέλη

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες, με την παρούσα ανακοίνωσή μου αποφάσισα να σας γνωστοποιήσω ότι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, συμμετέχων στον συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ & ΠΡΟΟΔΟΥ.
Η απόφασή μου αυτή έχει ως αποκλειστικό κίνητρο την αγάπη μου για το Ληξούρι και την επιθυμία μου να συμβάλω και εγώ στην επίλυση των προβλημάτων της τοπικής μας κοινωνίας, με απώτερο στόχο την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας και κυρίως των παιδιών μας.
Νοιώθω ότι είμαι ένας από εσάς και γνωρίζω ότι έτσι με νοιώθετε και εσείς. Επί 24 περίπου συνεχή χρόνια ασκώ ευσυνειδήτως και ευόρκως το λειτούργημα του ιατρού, παρέχοντας τις γνώσεις μου αόκνως σε οποιονδήποτε μου το ζητήσει. Η προσφορά μου στον Αθλητισμό και σε άλλες δομές της τοπικής κοινωνίας μας, με έχει γεμίσει με την αμέριστη αγάπη σας και την εκτίμησή σας.
Γνωρίζετε ότι δεν κατέρχομαι στον πολιτικό στίβο με κομματική ταυτότητα αλλά με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης και είμαι έτοιμος να στηρίξω με κάθε τρόπο κάθε προοδευτική και συμφέρουσα για το Ληξούρι μας πρόταση από όποιον και αν προέρχεται.
Μεγάλη σημασία για μένα έχει η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο των νέων ανθρώπων, τους οποίους υπηρέτησα από την θέση του ιατρού του σχολικού αθλητισμού, έχοντας την ευκαιρία να αφουγκραστώ τις σκέψεις τους και τις ανησυχίες τους. Παράλληλα επικοινωνούσα με τους νέους μας και από την θεσμική θέση του ιατρού και παράγοντα των αθλητικών σωματείων του τόπου μας, συμβάλλοντας με τον τρόπο μου στις γνωστές σε όλους μας διακρίσεις και επιτυχίες τους.
Για εμένα αντίπαλος θα είναι μόνον τα προβλήματα του Ληξουρίου και κανένας άλλος.
Μετά τις εκλογές είναι επιτακτική ανάγκη να αναζητηθεί και να επιτευχθεί η συναίνεση και η συμπόρευση όλων των δυνάμεων της κοινωνίας μας για το κοινό καλό.
Επειδή τις ανωτέρω σκέψεις και αγωνίες μου συμμερίζεται απόλυτα ο υποψήφιος Δήμαρχος Γεώργιος Κατσιβέλης για το λόγο αυτό ένωσα και εγώ τις δικές μου δυνάμεις με τις υγιείς και προοδευτικές δυνάμεις του συνδυασμού του, ευελπιστώντας ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.
Ευελπιστώντας στην εμπιστοσύνη σας
Σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Ο δικός σας γιατρός
Γαλέμπ Ντιουάνι

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed