Ο Πανιώνιος θα δώσει την ευκαιρία στον Σεμπάστιαν Χρούσιελ να αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας μας

Μετά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού τις προηγούμενες ημέρες είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σεμπάστιαν Χρούσιελ στον Πανιώνιο, που έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
Ο Κεφαλλονίτης ποδοσφαιριστής με Πολωνικές ρίζες, που μένει ελεύθερος από την ΑΕ Καραϊσκάκη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα της Νέας Σμύρνης το τελευταίο διάστημα και οδεύει προς την πλατεία. Για τον 21χρονο στόπερ διατηρεί θετικό report ο αρχισκάουτερ των «κυανέρυθρων», Αντώνης Μανίκας, που επί της ουσίας είναι και το πρόσωπο που «τρέχει» την υπόθεση της μεταγραφής του στον Πανιώνιο. Κι από την στιγμή που ενταχθεί στο ρόστερ του Πανιωνίου, όλο και θα έχουν μια περιέργεια στον Ατρόμητο να διαπιστώσουν τα… ψάρια που θα πιάσει με τη νέα του ομάδα. Βλέπετε, ο Χρούσιελ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας του Περιστερίου (μετακόμισε εκεί σε ηλικία 15 ετών από τα Διλινάτα) και πέρασε από τη δυτική όχθη το διάστημα που έγραφε στο βιογραφικό του και κλήσεις με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πολωνίας. Εκείνη την περίοδο μάλιστα κυκλοφορούσαν άκρως θετικά σχόλια εντός των τειχών του Ατρόμητου για το ταλέντο και την εξέλιξη του νεαρού κεντρικού αμυντικού. Η μετέπειτα ξαφνική αποχώρησή του από την ομάδα της δυτικής όχθης, αποτελεί ακόμα και σήμερα μυστήριο για πολλούς στην εγχώρια ποδοσφαιρική πιάτσα. Ο Πανιώνιος κατά όπως φαίνεται θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κι όσο να ναι η διαδρομή του Πολωνού αμυντικού με τη φανέλα του «Ιστορικού», προκαλεί την περιέργεια και των άλλοτε συνοδοιπόρων του στο Περιστέρι.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed