Η πρωταθλήτρια ομάδα των Πρόννων ευχαριστεί

Μετά από τα έξαλλα πανηγύρια της ομάδας μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κεφαλονιάς έφτασε η ώρα να ευχαριστήσουμε όλους όσους στάθηκαν φέτος αρωγοί στην προσπάθεια της ομάδας μας. Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
1) τους επιχειρηματίες της Σκάλας, οι οποίοι κάθε καλοκαίρι συνεισφέρουν οικονομικά στην ομάδα μας. Η βοήθεια τους κατέστησε δυνατή την λειτουργία της ομάδας πάνω σε στέρεες βάσεις, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, με συνέπεια να προκύψει αυτή η μεγάλη επιτυχία για το χωριό μας.
2) τους απλούς κατοίκους του χωριού, οι οποίοι προσέφεραν από το υστέρημα τους, ενισχύοντας την ομάδα μας μέσω λαχειοφόρων αγορών.
3) την έτερη ομάδα της περιοχής μας τον Ηρακλή Προννων, για την παραχώρηση τριών πολύ ποιοτικών παιχτών της, παίρνοντας ως αντάλλαγμα νεαρούς ποδοσφαιριστές από την δική μας ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια μας για την κατάκτηση κάποιου τίτλου, αποδυναμώνοντας την ομάδα τους και στερώντας στην ουσία από τους ίδιους τη δυνατότητα να κάνουν ένα βήμα παραπάνω. Ευχόμαστε η συνεργασία μας να συνεχιστεί και στο μέλλον χωρίς τις δυσκολίες των προηγούμενων ετών.
4) όλους όσους εκφράσατε τα συγχαρητήρια σας με κάθε τρόπο στην ομάδα μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεν απαντήσαμε στα μηνύματα σας.
5) τις ομάδες της Κεφαλονιας οι οποίες εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους, παρ’οτι λιγες τον αριθμό.
6) τους ανθρώπους που μερίμνησαν για την καθαριότητα των εμφανίσεων της ομάδας μας , την καλή κατάσταση του γηπέδου (γραμμές, αποδυτήρια κλπ)
7) σε όσους αγωνίστηκαν για να πάρει σάρκα και οστά ένα όνειρο πολλών ετών, η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στην φυσική έδρα της ομάδας, στην Σκάλα (και έτσι να το αφήσεις μια χαρά είναι).
8) όσους φρόντισαν για την υγεία των παιχτών μας (τους γιατρούς και την φυσιοθεραπευτρια μας)
9) όσους διεκπεραίωσαν τον σχεδιασμό της ομάδας μας στις μεταγραφές κατά την θερινή και χειμερινή περίοδο. Οι μεταγραφές αυτές ΚΑΙ φέτος βοήθησαν τα μέγιστα .
10) όσους δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν την ομάδα μας στη συνέχεια κατά τα επόμενα χρόνια…
11) τέλος στον κόσμο της ομάδας μας, στον οποίο δώσαμε τεράστια χαρά, την οποία άξιζε καθ’οτι μας στήριξε όλα αυτά τα χρόνια στη νέα μας προσπάθεια εντός και εκτός γηπέδων, εντός και εκτός έδρας σε όλα μας τα παιχνίδια…

Από το Δ.Σ.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed