Συνεχίζονται η αδιαφορία, η εγκατάλειψη και η βεβήλωση στο ιστορικότερο κτίσμα του Πόρου, το γνωστό σε όλους «Τουριστικό»

Ένα από τα βασικά ερωτήματα της Δημοτικής Αρχής είναι αν συνεχίζουμε το όμορφο ταξίδι; Προφανώς είναι πάρα πολλές έως αναρίθμητες οι περιπτώσεις, αυτός ο λαός το βλέπει και γι’ αυτό θα πράξει και αλλιώς, που χρειάζεται επιτακτικά αλλαγή πορείας, αλλαγή πλεύσης και καμία συνέχεια με τους υπάρχοντες!
Παραδεχτήκατε ότι δεν μπορέσατε να κάνετε τίποτα στην περιφέρεια, έστω διατηρήστε αυτά που έχουμε. Αυτά που άλλοι έχτισαν και διατήρησαν με πολύ κόπο! Μέσα στον Πόρο η αδιαφορία και η εγκατάλειψη συνεχίζονται. Ένα μικρό παράδειγμα θα αναφέρω και αυτό είναι το ιστορικότερο κτίσμα του Πόρου, το γνωστό σε όλους «Τουριστικό», το οποίο ξεκίνησε ως το σήμα κατατεθέν του τουρισμού στην Κεφαλονιά και έχει καταντήσει στο έλεος του Θεού! Εκτός από μερικές πρόβες της Φιλαρμονικής, ο συγκεκριμένος χώρος δεν έχει καμία άλλη χρήση, αλλά καθημερινά όλο και ξεχνιέται, όλο και βεβηλώνεται. Γι’ αυτό το κτίριο μπορούμε όλοι να πούμε πολλά, εγώ θα παραθέσω μόνο μερικές φωτογραφίες και τα συμπεράσματα δικά σας. Πάντως εδώ δεν συνεχίζουμε!

Γεράσιμος Σιμωτάς

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed