Γιώργος Καβαλλιεράτος: «Είναι ιστορική ευκαιρία για τη Σάμη, να μην γυρίσουμε ικέτες εκεί που δώσαμε μάχη για να φύγουμε»

Αγαπητοί συνδημότες, λίγες μέρες έμειναν μέχρι να μας δοθεί η ευκαιρία να γυρίσουμε σελίδα στον τόπο μας. Πέρασαν περίπου δέκα χρόνια που οι περιοχες μας, η Έρυσσος, η Πύλαρος και η Σάμη, βίωσαν μια παντελή εγκατάλειψη.
Μια γενιά μεγάλωσε χωρίς να δει κάτι να δημιουργείται. Φίλοι και φίλες, η ευκαιρία που μας δίνεται είναι μοναδική. Μην την αφήσουμε να πάει χαμένη. Δεν υπάρχουν περιθώρια για προσωπικές στρατηγικές. Αν χαθεί αυτή η ευκαιρία θα φροντίσουν κάποιοι να γυρίσουμε ικέτες εκεί που δώσαμε μάχη για φύγουμε, εκεί που υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας. Σας καλώ λοιπόν σε αυτή την ιστορική στιγμή να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων με μοναδικό κριτήριο ένα αδιαμφισβήτητα καλύτερο αύριο για όλους και κυρίως για τους νέους ανθρώπους που χτίζουν τη ζωή τους εδώ. Δώστε μας τη δύναμη, με την γνώση, την εμπειρία και τις ικανότητες που έχουμε να δημιουργήσουμε αυτή την καινούργια σελίδα που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Γιώργος Καβαλλιεράτος
υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Σάμης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed