Διονύσης Αραβαντινός: «Η Παλική σήμερα γυρίζει σελίδα, ενωμένοι θα πορευτούμε με σύμπνοια, σχέδιο και χωρίς διχαστικές λογικές»

Με εντυπωσιακή συμμετοχή κόσμου πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία απόψε το βράδυ στην πλατεία Ληξουρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Ληξουρίου Διονύσιος Αραβαντινός.
Κατέκρινε την Δημοτική Αρχή Παρίση και τους εκπροσώπους της στην Παλική για την τραγική εγκατάλειψη που η περιοχή βιώνει τα τελευταία εννέα χρόνια. Αναφέρθηκε εκτενέστατα στην πρότασή του για την αναγέννηση της περιοχής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ενωμένοι θα πορευτούμε με σύμπνοια και σχέδιο, χωρίς υπεροψία και διχαστικές λογικές, χωρίς αποκλεισμούς. Εμείς πιστεύουμε στην σύνθεση των απόψεων και στην συνεργασία των πολλών. Πιστεύουμε στον διάλογο και στις καθαρές κουβέντες».
Ζήτησε την στήριξη των Παλικισιάνων λέγοντας: «Στηρίξτε μας με την ψήφο σας να υλοποιήσουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει για τον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε. Στηρίξτε αυτούς που θα βρίσκονται πάντα στο πλάι σας». Κλείνοντας τον λόγο του τόνισε:
«Θέλουμε το Ληξούρι πρωταγωνιστή και όχι ουραγό. Θέλουμε την Παλική στο προσκήνιο. Ο τόπος μας πρέπει να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη και την προοπτική που του αξίζει. Θέλουμε τους δημότες μπροστά και όχι στην γωνία. Με την καινούργια Δημοτική Αρχή δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Όλοι μαζί για την Παλική που αγαπάμε».

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed