Ο Μιχάλης Γάκης «άδειασε» το Μέγαρο, καλεί τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν με… σύνεση και λογική στον Β γύρο στον νέο Δήμο Σάμης

Μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ψηφοφόρους που εμπιστεύτηκαν την «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ» και εμένα προσωπικά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους υποψηφίους της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ» που έδωσαν έναν αγώνα έντιμο με μοναδικό σκοπό να διεκδικήσουν μια θέση στην μάχη για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ» ήταν και θα παραμείνει Ανεξάρτητη, μακριά από μικροπολιτικά συμφέροντα, υπόγειες συναλλαγές, δίπλα στον κάθε δημότη που έχει τις ίδιες αξίες και όνειρα που έχουμε και εμείς για το μέλλον των παιδιών μας. Το αποτέλεσμα των εκλογών απέδειξε σε όλους τους καχύποπτους συμπολίτες μας ότι σενάρια κρυφής υποστήριξης από “Μέγαρα” και άλλες δυνάμεις μάλλον διοχετεύονταν εσκεμμένα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από άτομα και ομάδες με σκοπό να παραπλανήσουν και όχι να ενημερώσουν. Συγχαρητήρια στους προκριθέντες υποψήφιους Δημάρχους. Εύχομαι και ελπίζω να ψηφίσουμε όλοι με σύνεση, λογική και γνώμονα το κοινό καλό. Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ» θα είναι αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια συμβάλλει στην πρόοδο του νεοσύστατου Δήμου Σάμης.

Με βαθιά εκτίμηση σε όλους σας
Μιχάλης Γάκης
Επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ»

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed