Τα ξεχασμένα από την Δημοτική Αρχή Παρίση Βλαχάτα και η τιμωρία τους επειδή ψηφίζουν Θεόφιλο Μιχαλάτο

Κάποιοι θα με κατηγορήσουν με αυτά που θα γράψω, ότι τα γράφω λόγω εκλογών και λόγω της στήριξής μου προς το πρόσωπο του Θεόφιλου Μιχαλάτο. Εγώ γράφω αυτή την στιγμή σαν κάτοικος της περιοχής των Βλαχάτων και επαγγελματίας στον τουριστικό κλάδο.
Για άλλη μια χρονιά, καθώς μπαίνουμε στον Ιούνιο, βλέπουμε μια πλήρη εγκατάλειψη της περιοχής της 21ας. Σκουπίδια παντού, το χορτάρι κλείνει τους δρόμους, τουρίστες και τα παιδιά μας αναγκάζονται να περπατούν στη μέση του δρόμου γιατί στην άκρη τα χορτάρια είναι πολλά, με κίνδυνο για ένα δυστύχημα, καθώς υπάρχει και πολύ κόσμος που δεν γνωρίζει τι σημαίνει όριο ταχύτητας εντός κατοικημένης περιοχης. Μια απορία έχω ο κ. Παρίσης που πλέον η οικογένειά του έχει επιχείρηση στην περιοχή του Λουρδά (δεν το κατακρίνω αυτό) και τον βλέπω που έρχεται προς τα μέρη μας και κυκλοφορεί στα χωριά μας δεν τα βλέπει δεν τον ενοχλούν; Εμένα με ενοχλούν και πολλούς άλλους στην περιοχή. Ο κόσμος δεν φωνάζει για τα μεγάλα έργα στην περιοχή μας που δεν γίνανε ποτέ, φωνάζει για τα καθημερινά, την καθαριότητα, τις λακκούβες του δρόμου, τα φωτιστικά τα χαλασμένα που δεν δουλεύουν, αλλά και την ασφάλεια των παιδιών μας και των ανθρώπων αυτών που έρχονται να δουν την όμορφη μας περιοχή.
Τα τελευταία 9 χρόνια αυτό πιστεύω είναι το πρώτο που θέλει ο κόσμος, την καθαριότητα και αυτά που προανέφερα κάτι που δυστυχώς δεν καταφέρατε. Δεν λέω πως φταίτε μόνο εσείς, αλλά και τα στελέχη σας που διοικούσαν και έλεγαν στα δημοτικά Συμβούλια ότι τα Βλαχάτα είναι αποκλεισμένα και δεν θα γίνει τίποτε γιατί δεν στηρίζουν την παράταξή σας. Δηλαδή από δω και πέρα άμα βγει η παράταξη σας πρώτη την Κυριακή τι θα απογίνουν τα μέρη μας, αλλά και γενικά η Λειβαθώς και ο Ελειός που δεν σας έβγαλαν πρώτη δύναμη; Θα μπουν πάλι σε δεύτερη μοίρα και τι θα κάνετε αφού σας ψηφίζει το Αργοστόλι θα φτιάξετε κανένα δύο πλατείες ακόμη; Η Κεφαλονιά δεν είναι μόνο το Αργοστόλι. Δεν λέω να μη γίνουν έργα εκεί, πρέπει να γίνονται παντού σε κάθε γωνιά του νέου Δήμου Αργοστολίου παντού πληρώνει ο κόσμος δημοτικά τέλη και παντού κυκλοφορεί και βλέπει. Δυστυχώς δεν τα καταφέρατε τα τελευταία 9 χρόνια, θα τα κάνετε αν βγείτε τώρα; Τώρα είναι αργά, ρίξτε καμία βαρέλια τσιμέντο προλαβαίνετε, να ρίξετε αρκετές μέχρι το Σάββατο το βράδυ. Και δεν λέω ότι ο Θεόφιλος Μιχαλάτος θα τα κάνει καλύτερα από σας, αλλά πιστεύω αξίζει μια ευκαιρία να δούμε αν μπορεί (που μπορεί πιστεύω), αλλά θα το κρίνει ο κόσμος σε μια τετραετία από τώρα στις επόμενες εκλογές που θα κρίνει το έργο του, όπως θα κρίνει και το δικό σας αυτή την Κυριακή.

Γεράσιμος Χαραλαμπάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed