Διονύσης Αραβαντινός: «Δεν εξαρτώμαι από συμφέροντα, δεν είχα ιδιοτέλεια, θλιβερό το δίδυμο Αντιδημάρχων Κατσιβέλης-Μοσχονάς»

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση μπροστά από τη Φιλαρμονική Σχολή σήμερα το βράδυ πραγματοποίησε την προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου Διονύσης Αραβαντινός.
Με το γνωστό χειμαρρώδη λόγο του ευχαρίστησε όλους τους συγκεντρωμένους που πέρα από κομματικές επιλογές και παραταξιακές θέσεις, με πνεύμα αλληλεγγύης και ενότητας στέλνουν το μήνυμα της νίκης. Συνεχάρη τους συνυποψηφίους του, Ρουχωτά Βασίλη και Μαντζουράτο Δημήτρη για την ευπρέπεια και το ήθος που είχαν δείξει κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα. Τόνισε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της περασμένης Κυριακής έδειξε ότι 3 στους 4 δημότες καταδίκασαν τους υπεύθυνους για την τραγική εγκατάλειψη και την εξοργιστική απαξίωση του Ληξουρίου και της Παλικής. Αποκάλεσε θλιβερό το δίδυμο των αντιδημάρχων της απραξίας και απάθειας Κατσιβέλη-Μοσχονά και οσφυοκάμπτες στα παραγγέλματα Παρίση. Είπε χαρακτηριστικά: “Ουδέποτε άνοιξαν τος στόμα τους, ουδέποτε διεκδίκησαν για το καλό της Παλικής τίποτε περισσότερο από τα ψίχουλα που τους πέταγαν. Ήρθαν απλά για να αράξουν και τίποτε να μην αλλάξουν”.
Μίλησε για την πορεία του τα είκοσι τελευταία χρόνια στην αυτοδιοίκηση, πορεία διεκδικήσεων, συγκρούσεων, αγώνων αλλά και ευθύνης. “Δεν εξαρτώμαι από συμφέροντα και δεν είχα ποτέ καμία ιδιοτέλεια και γνώμονα είχα πάντα το συμφέρον της Παλικής. Η κοινωνία μας στέλνει μήνυμα ενότητας. Δίνουμε χέρι συνεργασίας με όλες εκείνες τις δυνάμεις που αντιλαμβάνονται ποιοι είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για την κατάντια της Παλικής. Να πάρουμε τα προγράμματα δράσης των συνδυασμών μας και με συναντίληψη και συνδιαμόρφωση να αποφασίσουμε τί είναι καλύτερο για τον τόπο μας, με ειλικρινείς και καθαρές κουβέντες, χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι”. Κλείνοντας επεσήμανεQ “Δεν μπορεί κάνοντας τα ίδια πράγματα να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα. Από τους ανθρώπους που μας διοικούν δε έχουμε τίποτε διαφορετικό να περιμένουμε”. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του είπε: “Την Κυριακή ψηφίζουμε όχι με κριτήριο ποιος είναι φίλος, ποιος είναι συγγενής και ποιος προσκείμενος πολιτικά, αλλά ποιος είναι ικανός να αναλάβει το τιμόνι του Δήμου”. Ευχαριστώντας όλους εκείνους που συμπορεύτηκαν μαζί του στον προεκλογικό αγώνα εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η Κυριακή θα φέρει νικηφόρο αποτέλεσμα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed