Μάκης Μεταξάς: «Μας περνούν για ηλίθιους οι ψευδώνυμοι σχολιογράφοι, που μας… σπρώχνουν στο λευκό και το άκυρο»

Μετά τον ορυμαγδό των στοχευμένων «εμπεριστατωμένων» και «έγκυρων» δημοσκοπήσεων όπου προσπάθησαν να μας πείσουν ότι ο τρίτος συνδυασμός (έτσι όπως καταγράφηκε μετά την ψηφοφορία στην κατάταξη των ψήφων) ήταν μακράν ο πρώτος και με διαφορά μάλιστα περάσανε άμεσα στο νέο τους αφήγημα.
Το νέο τους αφήγημα είναι: ψηφίστε τώρα λευκό και άκυρο. Αφού είδαν και αποείδαν πως με τα στημένα γκάλοπ δεν μας έπεισαν παίζουν τώρα τα ρέστα τους με τους γνωστούς ψευδώνυμους σχολιογράφους προτρέποντας μας να ψηφίσουμε αποχή και λευκό μην έχοντας το κουράγιο και την ψυχή να γράψουν ευθέως και επώνυμα αυτό που διακαώς επιδίωκαν από την αρχή. Σου λένε άφησε εμάς που ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και εσύ εάν δεν το έχεις καταλάβει τόσο καιρό τι προσπαθούσαμε να σε πείσουμε να ψηφίσεις, ψήφισε τουλάχιστον άκυρο και λευκό. Τα υπόλοιπα άφησέ τα επάνω μας. Εμείς ξέρουμε να διαμορφώσουμε το αποτέλεσμα για σένα αλλά… χωρίς εσένα. Το ύστατο αφήγημά τους για να σε πείσουν να μην ψηφίσεις Θεόφιλο Μιχαλάτο είναι να σε πείσουν να ψηφίσεις άκυρο ή λευκό. Δεν μπορούμε σου λένε να έχουμε ως Δήμαρχο έναν επιτυχημένο επιχειρηματία! Μπορούσαμε όμως κατά τα λεγόμενά τους να έχουμε άνετα ως Δήμαρχο έναν λιγότερο επιτυχημένο επιχειρηματία!
Αγαπητοί φίλοι και φίλες εγώ δεν θα σας πω τι πρέπει να ψηφίσετε. Εκείνο που προσωπικά μπορώ να σας πω είναι ότι δεν φοβάμαι να έχω ως Δήμαρχο έναν επιτυχημένο επιχειρηματία που έχει εκ του αποτελέσματος αποδείξει ότι έχει και ικανότητες και όραμα σε ότι έχει κάνει στον τόπο του, δίνοντας στο νησί μας εκατοντάδες θέσεις εργασίας. Όσοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο κάθε Θεόφιλος που επενδύει στο νησί μας είναι κίνδυνος για τους υπολοίπους είτε δεν ξέρουν πως λειτουργούν οι αγορές είτε ψευδολογούν σκοπίμως. Το λευκό και το άκυρο προφανώς και μπορεί να είναι μια προσωπική μας επιλογή αλλά ποτέ δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό ως μια κατεύθυνση που θέλουν να μας οδηγήσουν αγεληδόν αυτοί που προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το δάκτυλό τους.

Μάκης Μεταξάς
πρ. Νομάρχης Κεφαλληνίας Ιθάκης
πρ. Δήμαρχος Ελειού-Πρόννων

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed