Ψηλά το κεφάλι και οι ήττες είναι μέσα στο πολιτικό «παιχνίδι»

Βασικός κανόνας: Όποιος είναι στοιχειωδώς ώριμος πολιτικά γνωρίζει ότι και οι ήττες είναι μέρος του πολιτικού “παιχνιδιού” οπότε δεν χρειάζεται ούτε στενοχώρια ούτε πικρία για την οριακή επικράτηση του αντίπαλου συνδυασμού κατά τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Προχωράμε μπροστά και με ψηλά το κεφάλι γιατί θεωρούμε ότι κρατήσαμε “όρθια” την Κεφαλονιά σε όλα τα επίπεδα στην πλέον δύσκολη περίοδο για τον τόπο. Σε προσωπικό επίπεδο:
Eυχαριστώ τους συνδημότες που για άλλη μια φορά μου δίνουνε την δύναμη να έχω δημόσιο λόγο και ρόλο και τους διαβεβαιώνω πως θα είμαι πάντα στην “πρώτη γραμμή” για το συλλογικό καλό.
Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για το σημαντικό έργο που επιτελέσθηκε με αυτόν επικεφαλής προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αργοστολίου Θέοφιλο Μιχαλάτο και την παράταξή του δίδω συγχαρητήρια και τους εύχομαι να ανταποκριθούν στην εντολή που τους δόθηκε από την τοπική κοινωνία.

Νίκος Ανουσάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed