Οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας-ΣΥΡΙΖΑ…

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει την επαφή του με την κοινωνία και την κοινωνική του βάση και έχει ταυτιστεί με το κομματικό κράτος, γεγονός που τον καθιστά, «κόμμα-καρτέλ». Η μεγάλη κωλοτούμπα, το δημοψήφισμα του 2015 που έγινε «ναι σε όλα». Το «σκίσιμο» των μνημονίων, με ένα νόμο.
Το μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα μετά την προδοσία της Κύπρου, το ξεπούλημα της Μακεδονίας στις Πρέσπες. Με το ΣΥΡΙΖΑ καταπατήθηκαν αρχές, αξίες, ιδανικά και Εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία. Οι ανείπωτες τραγωδίες σε Μάτι και Μάνδρα. Η ουσιαστική αλλά και η επικοινωνιακή διαχείριση των νεκρών από τις πλημμύρες στη Μάνδρα και τις φωτιές στο Μάτι, απέδειξαν ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανίκανα να διαχειριστούν και να συντονίσουν τον κρατικό μηχανισμό. Το ξεγύμνωμα και η διάλυση της δημόσιας υγείας, η αλαζονεία και ο αυταρχισμός ΠΟΛΑΚΗ και η αλλοπρόσαλλη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ειδικά στην Φαρμακευτική αγωγή και των Ιατρικών-Δαγνωστικών κέντρων έχουν οδηγήσει σε απόγνωση πολλούς ασθενείς. Οι αριστερόστροφες ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ συνέτριψαν ότι όρθιο είχε απομείνει στην Παιδεία με το «βιασμό» της Παιδείας από Φίλη και Γαβρόγλου.
Σε μια ένδειξη απόλυτου ραγιαδισμού και υποτακτικότητας έναντι των Τούρκων και των Γερμανών, ο κ. Τσίπρας δέχθηκε να γίνει η Ελλάδα αποθήκη ψυχών την ώρα που καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν δέχθηκε πρόσφυγες και μετανάστες στο έδαφός της, με τη μετατροπή της Ελλάδας σ’ ένα απέραντο Hot Spot. Η προκλητική ασέβεια στο θεσμό της οικογένειας και η απόπειρα εξομοίωσης με την ομοφυλοφιλική κοινότητα. Ο κ. Τσίπρας και οι συν αυτώ συνδέθηκαν απόλυτα με την κύρωση συμφώνου συμβίωσης μεταξύ των ομοφυλοφίλων την ώρα που η Ελλάδα δεν είχε να φάει. Η προκλητική ασέβεια στο θεσμό της Δικαιοσύνης, με τον Ρασπούτιν της Κυβέρνησης να κινεί τα νήματα στο χώρο. Η «επιχείρηση» κατάργησης της Θρησκείας και η ρήξη με τους ιερείς. Το μεγάλο κόλπο του Τσίπρα, (με πρωτεργάτες το Νίκο Φίλη αρχικά και τον Κώστα Γαβρόγλου μετέπειτα), με μια θολή και ύπουλη διαδικασία, που ευτυχώς τινάχτηκε στον αέρα την τελευταία στιγμή. Ο πλήρης εξευτελισμός της μεσαίας τάξης, η πλήρη κατάργηση του ΕΚΑΣ, η αύξηση του ΕΝΦΙΑ, η πλήρη μείωση των συντάξεων με το νόμο Κατρούγκαλου, και η ευημερία της ανομίας με το νόμο Παρασκευόπουλου.
Η προεκλογική απόπειρα «εξαγοράς» της ψήφου των συνταξιούχων με τα ψίχουλα της 13ης σύνταξης. Εδώ παίχτηκε το πιο βρώμικο παιχνίδι των τελευταίων ετών. Ο κ. Τσίπρας λίγο έφτασε να μοιράσει τη μισή 13η σύνταξη έξω από τα εκλογικά κέντρα. Μόνο που ο λαός έχει ξυπνήσει και δεν τρώει πλέον σανό. Θέλει βούτυρο στο ψωμί του και βούτυρο δεν βλέπει. Ο κ. Τσίπρας οδηγήθηκε σε συντριπτική ήττα στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Ο λαός κατάλαβε. Στον ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας μάλλον δεν κατάλαβαν παρά τη διαφορά των 9,5 μονάδων. Η αλαζονεία και η κοροϊδία πληρώνονται. «Mπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα». Η αγάπη για την Πατρίδα μας, είναι αυτή που μας δίνει δύναμη να μαχόμαστε για τις αξίες και τα ιδανικά μας. ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. «Αγωνιζόμαστε για μια ΕΛΛΑΔΑ που να ανταποκρίνεται στα όνειρα και στις ανάγκες των Πολιτών».

ΛΟΥΚΕΡΗ ΑΝΤΖΕΛΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed