Μπήκε και επίσημα στη μεγάλη μάχη των εκλογών η Σοφία Λουκέρη, που χθες εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο παρουσία του Χαράλαμπου Λυκούδη

Το εκλογικό της κέντρο εγκαινίασε με αγιασμό στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμωνα Αθηνών η συμπατριώτισσά μας και υποψήφια Βουλευτής στην Α Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία, Σοφία Λουκέρη.
Παρόντες στα εγκαίνια ήταν πολλοί συμπατριώτες μας, ανάμεσά τους και ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Λυκούδης, αλλά και ο πρώην Δήμαρχος Αθηνών, Νικήτας Κακλαμάνης και η πρώην Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη. Ο κ. Λυκούδης σες δήλωσή του ανέφερε: «Η Κεφαλλονίτισσα Σοφία Λουκέρη δίνει τη μάχη της στην Α Αθηνών. Σήμερα εγκαινίασε το πολιτικό της γραφείο και πολλοί Κεφαλλονίτες βρεθήκαμε δίπλα της για να εκφράσουμε τη στήριξη μας και να της ευχηθούμε Καλή επιτυχία! Σοφία είμαστε όλοι δίπλα σου». Η Σοφία Λουκέρη, μετά τον αγιασμό από τον Επίσκοπο Θεσπιών κ.κ. Συμεών δήλωσε: «Παρά τον καύσωνα, το κυκλοφοριακό χάος και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, εκατοντάδες φίλοι μου γέμισαν ασφυκτικά το πολιτικό μου γραφείο για την τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήσαμε σήμερα! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την αγάπη σας και την πίστη σας σε μένα και την παράταξη μας! Αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε όλοι μαζί και δεν θα ξεχάσω ποτέ την στήριξη σας, αλλά και όσα περιμένετε να πετύχουμε την επόμενη μέρα για το καλό της Πατρίδα μας».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed