Αίμα και άμμος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό μας, αύριο η ανακοίνωση, κανένας υποψήφιος δεν είναι σίγουρος

Από ώρα σε ώρα αλλάζουν τα ονόματα που θα πλαισιώσουν αυτό της Βικτώριας Αλεξανδράτου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κεφαλονιάς-Ιθάκης, με τις… ζυμώσεις να μην έχουν βγάλει ακόμη αποτέλεσμα.
Πριν από έναν μήνα ο Χαράλαμπος Λυκούδης και ο Παύλος Παπαδάτος ήταν τα δύο μεγάλα φαβορί, ωστόσο μεσολάβησαν οι Δημοτικές και οι Περιφερειακές εκλογές και άλλαξαν πλέον οι συσχετισμοί. Επιστολές, εισηγήσεις, συναντήσεις και άλλα πολλά έχουν γίνει από τις 26 Μαΐου και μετά, με αυτά να γίνονται ακόμη πιο πυκνά από τις 3 Ιουνίου και μετά, όταν είχαμε αποτελέσματα σε Δήμο και Περιφέρεια. Ενώ στις Ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία πήρε αέρα 5 περίπου μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας, ο υποψήφιος Δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας, Αλέξανδρος Παρίσης, έχασε τις εκλογές, ενώ και η νέα Περιφερειάρχης, Ρόδη Κράτσα, έχασε πανηγυρικά στο νομό μας, την ώρα που στα υπόλοιπα νησιά έκανε… πάρτι. Τα ονόματα του Παναγή Καππάτου και του Γιώργου Κοκκόλη εμφανίστηκαν στο προσκήνιο, την ώρα που οι φήμες ή ακόμη και τα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για κόψιμο των δύο μεγάλων φαβορί. Ο αγώνας που ακολούθησε μεταξύ των τεσσάρων ανδρών, ο οποίος ακόμη συνεχίζεται, για τις δύο θέσεις του ψηφοδελτίου είναι σκληρός. Ο καθένας χρησιμοποιεί τα δικά του όπλα για να υπερισχύσει. Μέρα με την ημέρα το ψηφοδέλτιο αλλάζει, ωστόσο αύριο που θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση από το κόμμα θα δούμε ποιοι τελικά υπερίσχυσαν στον εσωτερικό αυτόν ανταγωνισμό. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Βικτώρια Αλεξανδράτου θα είναι υποψήφια, η οποία κιόλας έχει ξεκινήσει την προεκλογική της εκστρατεία.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed