Παναγής Καππάτος: «Αποφάσισα να παλέψω για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, τίθεμαι στην κρίση και την εμπιστοσύνη σας»

Κεφαλλονίτες, Κεφαλλονίτισσες, η Κεφαλονιά είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου. Εδώ γεννήθηκα, εδώ μαθήτευσα και εδώ επέστρεψα το 1989 μετά τις σπουδές μου. Είμαι αδιάκοπα ενεργό μέλος της κοινωνίας μας, εργάζομαι ως Δικηγόρος, δημιούργησα με τη σύζυγό μου την οικογένειά μας με τα δυο παιδιά μας.
Στην Κεφαλονιά έχω τους φίλους μου, του γνωστούς μου, τους συναδέλφους μου, ζω και αγωνιώ με κάθε έναν από εσάς καθημερινά, σας συναντώ και με συναντάτε καθημερινά στη διαδρομή της ζωής μας. Έχουμε την τύχη να ζούμε στον παράδεισο Κεφαλονιά, ένα προικισμένο νησί με ιδιαίτερο κάλλος και με ξεχωριστούς ανθρώπους, εύστροφους, εργατικούς, τίμιους, κοινωνικούς, που αγωνίζονται για την προσωπική, οικογενειακή και κοινωνική τους ευημερία και αξιοπρέπεια. Λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας γνώρισα την Ιθάκη, όπου εκεί απέκτησα αληθινούς φίλους και μπήκα τον κόσμο της, με αποδέχθηκαν και με εμπιστεύτηκαν ως δικηγόρο και διατηρώ στενές σχέσεις με φίλους και συνεργάτες. Ως ενεργό κύτταρο αυτής της κοινωνίας, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και προσωπικά ο Πρόεδρος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με εμπιστεύτηκε και με προτείνει σε εσάς, στην κοινωνία μας, στον απανταχού Κεφαλλονίτη ως υποψήφιο βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης, για να με εκλέξετε ως εκπρόσωπό Σας στο Εθνικό Κοινοβούλιο.
Συντοπίτες μου, η Ελλάδα βρίσκεται σε μία κρίσιμη περίοδο. Ήλθε η ώρα να βγει από την κρίση που την μαστίζει, κρίση οικονομική, αλλά και κοινωνική, αποτέλεσμα της χαλάρωσης των αρχών και αξιών, της αδράνειας, ανικανότητας, αλλά και της ιδιοτέλειας πρωτίστως των πολιτικών ηγεσιών της χώρας μας. Οι επόμενες εκλογές είναι η κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας, η μάχη της δικής μας γενιάς. Αποφάσισα να είμαι ενεργό μέρος στην προσπάθεια να γυρίσουμε στην κανονικότητα, στην πρόοδο και την ευημερία. Να παλέψω για την Κεφαλονιά, για την Ιθάκη, για την Ελλάδα. Μπορούμε να κάνουμε τη ζωή καλύτερη για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα και ιδιαίτερα για τα παιδιά μας, τις επόμενες γενιές. Να γίνουμε δημιουργοί του μέλλοντος και όχι νοσταλγοί ενός χρεοκοπημένου παρελθόντος, μέσα από την ΑΛΗΘΕΙΑ. Η διαδρομή και η προσωπικότητά μου σας είναι γνωστή. Τίθεμαι στην κρίση και στην εμπιστοσύνη σας για να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, για καλύτερες μέρες για τα νησιά μας, για όλους τους κατοίκους τους, για την Δημοκρατία.

ΠΑΝΑΓΗΣ Σ. ΚΑΠΠΑΤΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed