Μεγάλη νίκη για τη Ν.Δ., αλλαγή στην κοινωνία των νησιών μας

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ στους υποψήφιους αυτής την εκλογικής αναμέτρηση (της 7ης Ιουλίου), ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Καππάτος Παναγής, Γιώργος Κοκκόλης, Βικτώρια Αλεξανδράτου.
Είμαι σίγουρη, πως θα ανταποκριθούν στις προκλήσεις και θα φέρουν μια μεγάλη νίκη για τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη στο νησί μας. Εύχομαι πως όλοι εσείς που θα μας εκπροσωπείται από τις 8 Ιουλίου στη βουλή, να φέρετε την αλλαγή που τόσο αναζητάμε εμείς οι νέοι, αλλά και η κοινωνία. Τα μέλη της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς έχουν μάθει να αποδίδουν τα μέγιστα σε κάθε δύσκολη διαδικασία, κάτι που πιστεύω πως θα κάνουν για ακόμη μια φορά. Και τους ευχαριστούμε. Το κόστος μπορεί να είναι μεγάλο, αλλά η ευχαρίστηση του τελικού αποτελέσματος, εύχομαι να μας δικαιώσει όλους.
Υ.Γ.: κύριε Παύλο, κύριε Μπάκη, γνωρίζουμε πως θα είστε πάντα δίπλα στις ανάγκες του νησιού. Να ξέρετε πως και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας. Στον αγώνα αυτό σας χρειαζόμαστε μπροστά, διότι χωρίς εσάς ο αγώνας μας θα είναι κατά πολύ δυσκολότερος.

Αγγελική (Κική) Κακουράτου
Μέλος Π.Ε. Νέας Δημοκρατίας
Τ. Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ
Ιδ. Μέλος ΔΑΠ ΝΔΦΚ Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed