Σκηνές απείρου κάλλους στον Μακρύ Γιαλό, συλλήψεις, αυτόφωρα, εξώδικα και αγωγές μεταξύ Κτηματικής Υπηρεσίας και επαγγελματιών

Είναι γνωστή η διαμάχη που έχει ξεσπάσει από πέρσι στην παραλία του Μακρύ Γιαλού μεταξύ των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη παραλία, ενώ από φέτος έχει μπει στην εξίσωση και η Κτηματική Υπηρεσία με το Λιμενικό Σώμα.
Χθες έγιναν πράματα και θάματα στον Μακρύ Γιαλό όταν υπάλληλοι της Κτηματικής Υπηρεσίας, συνοδεία ανδρών του Λιμενικού Σώματος, βγήκαν για έλεγχο και διαπιστώθηκε καταλειφθήσα έκταση αιγιαλού και από τους δύο επαγγελματίες. Στην πρώτη περίπτωση, σύμφωνα με τα έγγραφα του Λιμενικού, η καταλειφθήσα έκταση ξεπερνούσε τα 3000 τ.μ. ενώ στην δεύτερη περίπτωση τα 700 τ.μ. Ακολούθησε σύμφωνα με τη νομοθεσία η αυτόφωρη σύλληψη του ενός επαγγελματία, ο οποίος αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα, αφού πήρε προθεσμία 48 ώρες για να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες μας έχουν προηγηθεί εξώδικα μεταξύ των επαγγελματιών, ενώ δεν έχουν αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν αγωγές τόσο μεταξύ τους, όσο και μεταξύ του ενός επαγγελματία και της Κτηματικής Υπηρεσίας. Το «θολό» τοπίο που επικρατεί στη συγκεκριμένη παραλία και με δικαστήρια να είναι σε εξέλιξη, μας κάνει να πιστεύουμε ότι το καλοκαίρι φέτος θα είναι ιδιαίτερα… θερμό σε μια από τις ωραιότερες και πιο πολυσύχναστες παραλίες του νησιού μας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed